Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Leerkracht - Primair Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland


Salaris indicatie:

€3321 - €5862



Contactgegevens

Bezoekadres:

OZEO

Kleverskerkseweg 49

4338 PB Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie Ozeo

0118-745011



www.ozeo.nl

Vacaturenummer:

V202404180073

Solliciteer

Leraar

OZEO - IKC de Marel

Einddatum: zaterdag 18 mei 2024

Kindcentrum De Marel voor specialistisch onderwijs, zorg en opvang op de Bevelanden. De Deltaschool vormt samen met De Tweern het onderwijsgedeelte van De Marel.

In dit geval zijn we specifiek op zoek naar een collega die een baan in het ZML-onderwijs ambieert.

De Deltaschool biedt onderwijs aan leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften (voorheen zeer moeilijk lerende kinderen) in de leeftijd van vier tot twaalf jaar. De leerlingen krijgen bij ons op school de kans om zich optimaal te ontwikkelen. Samen met ouder(s)/ verzorger(s) en leerlingen streven we naar een zo groot mogelijke deelname in de samenleving. Samen ontmoeten we elkaar in een veilige en prettige omgeving.

Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een:

Leraar (1 fte) voor het ZML-onderwijs

(Eventueel is deze vacature ook te splitsen in 0,4 fte en 0,6 fte Parttimers worden dan ook nadrukkelijk verzocht te reageren)

Wie zijn wij?

Je kunt onze collega’s omschrijven als professioneel, betrokken en flexibel. We weten dat we de beste resultaten bereiken door samen te werken.

Passend onderwijs kunnen wij alleen bieden met goede onderwijsprofessionals. En die binden we graag aan onze organisatie. Daarom investeren we in jou door je goed in te werken en begeleiden op de school waar je aan de slag gaat. Jaarlijks gaan we met je in gesprek over je ontwikkeling en ambities. Wil je bijvoorbeeld scholing volgen, naar een andere klas of andere taken? Dan kijken we samen naar mogelijkheden. Alles draait om de leerlingen en jou!!

Wie ben jij?

  • Een warme, spontane en creatieve persoonlijkheid met veel affiniteit voor leerlingen die extra ondersteuning en herhaling nodig hebben.
  • Een persoon die kan relativeren en een flexibele (werk)instelling heeft.
  • Een harde werker die heel goed kan samenwerken met de groepsleerkracht(en) en beschikt over goede contactuele eigenschappen.
  • Iemand die goed kan organiseren.

Wat ga je doen?

Lesgeven! Tijdens de lessen besteed je veel aandacht aan het aanleren van handelingen en vaardigheden met als doel: zelfstandig kunnen functioneren in de maatschappij. De uitvoering is altijd maatwerk, aangepast aan de mogelijkheden van de leerling. Naast het lesgeven, het voorbereiden van lessen en administratieve taken heb je contacten met ouders en externen. Dit doe je samen met je klassenteam, waarbij je overdag altijd samen met een onderwijsassistent werkt. Dit doe je binnen een bevlogen team, waarin iedereen een steentje bijdraagt aan de ontwikkeling van de school en het kindcentrum.

Wij bieden jou…

  • inspirerende en uitdagende doelgroepen
  • enthousiaste en gemotiveerde collega’s
  • plezierige werkomgeving in een mooi gebouw
  • persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden (waar nodig en mogelijk)
  • salaris tussen de € 3.321 en € 5.862 per maand (LC, cao Primair Onderwijs);
  • arbeidsovereenkomst met uitzicht op vast is bespreekbaar.

 Heb je belangstelling?

Kijk op www.kindcentrumdemarel.nl voor informatie over onze scholen en groepen. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met dhr. Robert van Oosten, directeur Marel (r.oosten@ozeo.nl /06-10935654) en/of Marit Nieuwenhuyse, adjunct-directeur (m.nieuwenhuyse@ozeo.nl /06-12357847). Je kunt je (korte)motivatie en CV uiterlijk voor 6 mei mailen naar r.oosten@ozeo.nl Of solliciteer via de sollicitatiebutton op de website.

Gesprekken vinden plaats in week 20.

Meer over Ozeo

IKC de Marel is onderdeel van Stichting Ozeo. Ozeo is een organisatie voor specialistisch onderwijs in Zeeland.. Bij Ozeo werken zo’n 700 medewerkers voor ongeveer 2000 leerlingen. Ozeo heeft zeventien scholen verdeeld over drie regio’s: Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en de Bevelanden/Tholen. Er zijn vier scholen voor speciaal basisonderwijs, tien scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs en drie scholen voor praktijkonderwijs.

 

Bekijk locatie