Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Transport, Opslag, Distributie 


Functiesoort:

Logistiek, Transport


Dienstverband:

Vast


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800



www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202404190041

Solliciteer

Administratief medewerker magazijn

Randstad - SAS VAN GENT

Einddatum: zondag 19 mei 2024

Functieomschrijving

Voor een logistiek bedrijf in Sas van Gent zijn wij op zoek naar een administratief medewerker! Je zal als administratief medewerker logistiek fulltime aan de slag gaan in dagdienst. Eerst werk je via Randstad, maar bij goed functioneren wordt je overgenomen. Een mooie kans dus!

wat bieden wij jou
  • Een goed salaris!
  • Werken in Sas van Gent
  • Fulltime in dagdienst
  • Administratief werk binnen een logistieke omgeving
wie ben jij

Jij bent die administratieve kracht die de schakel is tussen het magazijn en de bedrijven die bestellingen plaatsen. Jij verwerkt de orders, plant de transporten en zorgt dat de administratie rondom de orders netjes word afgehandeld.

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als administratief medewerker binnen een logistiek bedrijf
  • Je kunt snel schakelen
  • Je bent communicatief vaardig
wat ga je doen

Jouw werkdag start om 07:30 uur. Je start de computer op onder het genot van een bakje koffie en praat wat bij met jouw collega's. Je checkt eerst of er urgente mailtjes zijn, deze pak jij natuurlijk als eerste op! Je ziet meteen dat er een spoedtransport gepland moet worden en plant deze als eerste in. Je schakelt met de magazijnmedewerkers zodat zij ook zo snel mogelijk aan de slag gaan. Zodra dit is opgepakt zorg jij ervoor dat de orders netjes en correct worden afgeboekt in SAP. Zo, de ochtend zit er alweer op.

Na de lunch met jouw collega's ga je weer verder aan de slag. Jouw collega's uit het magazijn stuiten op een probleem tijdens het orderpicken, jij kijkt mee en helpt ze hierbij. Je bent dus een belangrijke schakel tussen het magazijn en de klant. Je hebt contact met klanten via de mail of per telefoon, communicatieve skills zijn dus erg belangrijk!

Rond 16:30 uur verwerk jij de laatste order en zit jouw werkdag er alweer op. Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze baan juist zo leuk!

waar ga je werken

Deze logistieke klant heeft meerdere vestigingen in Nederland, maar jij komt te werken op de site in Sas van Gent. Je komt te werken in een klein team met een goede werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is zeker ruimte voor een kopje koffie en een gezellig praatje met collega's.

sollicitatie

Wil jij graag aan de slag als administratief medewerker binnen de logistiek? Solliciteer dan snel door te drukken op de sollicitatie button. Je kan mij ook altijd een whatsapp, sms of email berichtje sturen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Bekijk locatie