Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

Zuid-Beveland


Salaris indicatie:

€3787 - €5722Contactgegevens

Bezoekadres:

Timon

Laan van Vollenhove 3209

3607AR Zeist

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Kitty Bernardus

06-25261834www.timon.nl/

Vacaturenummer:

V202404190063

Solliciteer

Gedragswetenschapper Pleegzorg en Ambulante Jeugdhulp

Timon - Goes

Einddatum: maandag 24 juni 2024

Werk jij graag op alle niveaus mee aan goede zorg en ondersteuning aan jongeren en jongvolwassenen en hun gezin? En heb je de skills om anderen te coachen en te inspireren? Lees hieronder meer over onze actuele vacature gedragswetenschapper Pleegzorg en Ambulante Jeugdhulp in Zeeland.

Timon draagt onder andere in Zeeland zorg voor kinderen, jongeren en gezinnen. Als gedragswetenschapper versterk je onze hulpverleners en draag je bij aan een veilig thuis voor kinderen en jongeren. Je aandachtsgebied is pleegzorg en ambulante jeugdhulp. In het ambulante specialistische team bieden we een palet aan hulpverlening; afgestemd op wat de gezinnen nodig hebben. Denk aan Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling en Ouderschap na Scheiding. Met MDFT bieden we systeembehandeling, ook aan de forensische doelgroep. Je denkt overstijgend en legt verbanden die anderen niet snel zien. Jij begrijpt het belang van samenwerking binnen en buiten de organisatie. De pleegzorgbegeleiders en de ambulant begeleiders binnen jouw team komen graag bij jou voor advies over complexe casussen. Meer weten over de functie van gedragswetenschapper zie ook onze video.

Analytisch, inspirerend, daadkrachtig
Hulpverleners hebben de juiste vaardigheden en tools nodig om hun cliënten goed te begeleiden. Als gedragswetenschapper coach jij hen daarin. Je sluit aan bij de vragen van hulpverleners. Denkt mee over casuïstiek. En traint hen met jouw kennis en ervaring. Je volgt de ontwikkelingen in de wetenschap en in de samenleving. Je analyseert de ontwikkelingen binnen pleegzorg in Zeeland. Daarnaast ben je betrokken bij de landelijke doorontwikkeling van het zorgconcept. En in samenwerking met de teammanager bewaak je de kwaliteit van zorg én de zichtbaarheid van het zorgaanbod bij gemeenten en collega-organisaties. Dat vraagt wat van je. Je bent analytisch, inspirerend en onderzoekend. In acute situaties treed je daadkrachtig op.

Jouw werk doet ertoe!
Als gedragswetenschapper ben je er vooral voor de zorgprofessionals. Samen met de hulpverleners zet je begeleidings- en behandeltrajecten op en houd je deze op de rit. Je werkt veelal alleen in deze functie, mét de mogelijkheid om te sparren met andere gedragswetenschappers. Bijvoorbeeld als je ergens tegenaan loopt in jouw zorgconcept. De protocollen en richtlijnen maken we op maat voor de specifieke situatie van cliënten. Het mooie is dat je ook invloed hebt op de kwaliteit van zorg in het algemeen. Jouw werk doet ertoe!


Dit ga je doen

 • Je werkt samen met ketenpartners rondom een cliënt, zoals de jeugdteams en Jeugdbescherming
 • Je trekt samen met de teammanager op en spart over ontwikkelingen in de jeugdzorg
 • Je maakt kwartaalrapportages en analyseert de uitkomsten inhoudelijk
 • Je bent betrokken bij het nemen van kernbeslissingen

 

“Als gedragswetenschapper ben je betrokken bij het beleid en bij de uitvoering daarvan door begeleiders. Dat maakt dit werk veelzijdig en waardevol”
Susanne Kooij, gedragswetenschapper jeugdzorg

 

Dit vragen we van je

 • Je bent analytisch sterk, sociaal en slagvaardig. Daarnaast kun je goed werken op individuele basis. Verder beschik je over:
 • Een universitair masterdiploma richting gedragswetenschappen, zoals psychologie of orthopedagogiek
 • Kennis van gedragsproblematiek en -stoornissen en ervaring met erkende therapeutische (crisis)interventies en behandelmethoden
 • Ervaring met het coachen van hulverleners
 • Kennis van de wet- en regelgeving

 

Dit bieden wij
Op basis van een 36-urige werkweek kun je rekenen op:

 • Bruto maandsalaris volgens de cao jeugdzorg (schaal 11) van € 3.786,70 tot € 5.722,20, afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Jaarcontract. Bevalt het wederzijds? Dan zetten we dit om in een vast dienstverband
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris
 • Trainingen en opleiding gericht op jouw functie

 

Wij zijn Timon
Je christelijke geloof verbinden met je professionele inzet? Dat kan bij Timon! Bij ons ben je er voor kinderen, jongeren en ouders. En ons team is er voor jóu. Iedereen kan een beroep op ons doen, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Met ruim 750 bevlogen medewerkers werken we in een groot deel van Nederland. Timon innoveert en groeit. We denken in kansen en zetten graag een stapje extra.

Jij @ Timon?
Herken je jezelf in deze vacature en denk jij dat Timon de organisatie is die bij jou past? Solliciteer dan snel; we gaan graag met je in gesprek. Voor vragen over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Ruud Bouman, regiomanager op 06-15233557.
Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met onze recruiter Kitty Bernardus.

Bekijk locatie