Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Maritiem, Off-shore


Functiesoort:

Projectmanagement

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Adres:

Tec Wire BV

Albert Joachimikade, 32

4463AA GOES

Nederland


Postadres:

Albert Joachimikade, 32

4463AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Bram-Jan Balkenende

0113223524



www.tecwire.nl

Vacaturenummer:

V202404230026

Solliciteer

Aankomend projectleider

Tec Wire BV - Albert Joachimikade 32, Goes

Einddatum: donderdag 23 mei 2024

Tec Wire is internationaal actief in de dynamische branche van de Superyachts. Met exclusieve ‘high-end’ RVS en Carbon oplossingen staan kwaliteit, design en uniciteit voorop. Denk bijvoorbeeld aan state-of-the-art vlaggenmasten, zonweringsystemen en railingsystemen. We hebben de wind in de zeilen en we willen verder groeien. Het aantal en de omvang van onze projecten neemt toe en daarmee ook de behoefte aan capaciteit op onze afdeling Projectmanagement. Zou deze spilfunctie de volgende stap in jouw loopbaan kunnen zijn? Zo ja, lees dan verder!

 

Wat ga je doen?

  • We laten je eerst ervaring opdoen met een aantal “standard” producten waardoor je snel vertrouwt raakt met onze manier van werken en de wereld van Tec Wire.
  • Als aankomend projectleider word je al vroeg betrokken bij het offertetraject. Je onderzoekt de haalbaarheid van zaken als levertijd, technisch ontwerp en inpasbaarheid.
  • Nadat je met alle betrokkenen de projectdefinitie hebt vastgesteld en de order is geplaatst, word je verantwoordelijk voor de projectplanning, de voortgang, kwaliteit en bijbehorende budgetten.
  • In deze rol coördineer je de werkzaamheden richting de afdelingen, waaronder Engineering en Productie, en maak je afspraken met leveranciers.
  • Met onze klanten onderhoud je het contact over de voortgang, zodat zij weten wanneer ze wat mogen verwachten.
  • Onder begeleiding van onze projectmanager krijg je geleidelijk aan steeds meer verantwoordelijkheid om op termijn ook de ‘custom’ projecten te begeleiden.

 

Uiteindelijk organiseer je alles zo dat onze producten binnen scope en planning  worden geïnstalleerd aan boord van onze klanten. 

 

Wat neem jij mee?

Jij bent een projectleider die kwaliteit nastreeft, gericht is op samenwerken en je

  • beschikt over hbo werk- en denkniveau, in combinatie met een afgeronde WTB- of engineeringsopleiding;
  • hebt inmiddels enkele jaren relevante werkervaring opgedaan. Bijvoorbeeld als junior projectleider, product- of sales engineer in de Metaal, (Interieur-)Bouw, Industrie of Scheepsbouw;
  • bent ervaren met planningsinstrumenten zoals Excel. Ervaring met 3D-software zoals Solidworks, Autocad of vergelijkbaar is een pre;
  • beheerst de Engelse taal in woord en schrift.

 

Je voelt je aangetrokken tot de branche van Superyachts en onze bijzondere producten. Onze veeleisende klanten dagen jou uit om samen met je collega’s ieder project weer tot een succes te maken.

 

Wat biedt Tec Wire?

  • Een positie binnen een groeiende organisatie met veel invloed op resultaten.
  • Een team met gedreven specialisten die alleen het beste voor hun klanten willen.
  • Natuurlijk solliciteer je om er op vooruit te gaan, niet alleen inhoudelijk omdat wij mooie en uitdagende projecten hebben voor jou, maar ook financieel.
  • Wij volgen de CAO Metaal en Techniek, met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 38 vrije dagen per jaar.

 

Over Tec Wire

Tec Wire te Goes is een dynamisch bedrijf dat succesvol internationaal actief is in een van de meest exclusieve industrieën. Met een enthousiast team van technisch specialisten zijn wij dagelijks actief met het ontwerpen, engineeren, produceren en monteren van high-end items van RVS en carbon voor de Superyacht industrie. We beschikken over vrijwel alle disciplines om onze producten van A tot Z in onze werkplaatsen te maken. Wij zijn een informeel en professioneel team dat met veel creativiteit en daadkracht ervoor zorgt dat ieder uniek project een succes wordt. Sinds enkele jaren zijn we gevestigd in een nieuw pand dat gebouwd is voor de toekomst, fraai gelegen aan het water. Om onze verdere groei mogelijk te maken, zijn wij per direct op zoek naar een ambitieuze aankomend projectleider.

 

Geïnteresseerd?

Stuur je brief met cv naar sollicitaties@tecwire.nl, t.a.v. onze directeur Arjaan Stevens. Neem voor meer informatie over de vacature gerust contact met Eloy Raas via 06-22704631. Voor meer informatie over de organisatie, zie ook: www.tecwire.nl

Wij stellen jouw reactie op prijs!

 

Bekijk locatie