Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland


Salaris indicatie:

€4094 - €6305



Contactgegevens

Bezoekadres:

Zeeland Refinery

Luxemburgweg 1

4455 TM Nieuwdorp

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annemarie Bos

0113-619000



zeelandrefinery.nl/

Vacaturenummer:

V202404240040

Solliciteer

Inspector

Zeeland Refinery

Einddatum: maandag 13 mei 2024

Bestaat jouw wereld uit inspecties, drukapparatuur en installaties? Ben jij een techneut en graag in control? Ben je resultaatgericht, integer en leergiering? Lees dan snel verder!

 

Zeeland Refinery staat voor een werkomgeving waarin we het beste in elkaar naar boven halen door het geven van uitdaging, verantwoordelijkheid, autonomie en waardering. Als getalenteerde medewerkers kunnen we verwachtingen overtreffen door onderling respect, vertrouwen en verbondenheid. Werkplezier, een gezonde werk-privé balans, ontwikkelingsruimte en goede arbeidsvoorwaarden zijn voor ons cruciaal.

Wij zoeken een  INSPECTOR

De functie

Je bent (mede) verantwoordelijk voor het nemen van onpartijdige beslissingen ten aanzien van inspecties en keuringen. Je voert op tijd en conform procedures de inspecties uit aan drukhoudende apparatuur en stelt hiervan een rapport op. Het maken en opvolgen van inspectie aanbevelingen om te zorgen voor een veilig en bedrijfszeker gebruik van de raffinaderijinstallaties ligt ook op jouw bordje. De inspecties voer je uit als inspecteur bij de NL-KVG op de werkvelden.

Wij bieden

Een baan waarin geen dag hetzelfde is. Je komt te werken in een hecht team dat samenwerkt om doelen te bereiken maar zeker klaar staat om elkaar te helpen en te ondersteunen. Verder kan je voor deze functie o.a. rekenen op:

  • een bruto maandsalaris tussen € 4.094,= en € 6.305,= (op basis van 40 uur)
  • 25 vakantiedagen en 13 Adv
  • jaarlijkse bonus
  • bijdrage zorgverzekering
  • reiskostenvergoeding op basis van € 0,23 per kilometer
  • bedrijfsfitnessregeling en fietsplan
  • een goede pensioenregeling
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
  • flexibele werktijden om werk en privé in balans te houden
  • een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband.

 

Wat vragen wij van jou

Je bent iemand die gemakkelijk communiceert en anderen weet te overtuigen met jouw enthousiasme en argumenten. Je kunt procesmatig denken en werken en lost problemen op een eerlijke en slimme manier op.  

  • een afgeronde technische opleiding MBO-4
  • certificaat SKK level 2 of gelijkwaardig
  • werkervaring in engineering, onderhoud en/of inspectie

Als je dan ook nog kennis hebt van inspectietechnieken, degradatiemechanismen, lastechniek en NDO, dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij

Zeeland Refinery streeft ernaar de beste werkgever in de regio te zijn. Als goede buur werken we voortdurend aan het verbeteren van onze veiligheid, betrouwbaarheid en milieuprestaties en maken we gebruik van de nieuwste beschikbare technologieën en software. Zeeland Refinery behoort tot de top energie-efficiënte raffinaderijen ter wereld. Bij Zeeland Refinery zijn we ons bewust van de uitdagingen en kansen die de energietransitie met zich meebrengt. We hebben een heldere toekomstvisie waarin we onze rol als duurzame en innovatieve raffinaderij verder willen versterken. We zoeken daarom naar gemotiveerde en getalenteerde medewerkers die samen met ons gaan bijdragen aan een klimaatneutrale energievoorziening.  

 Interesse?

Reageer dan uiterlijk maandag 13 mei 2024 op deze vacature door je sollicitatiebrief met cv te sturen naar jobs.zr@zrefinery.nl. Vragen ver de inhoud van de job? Bel dan met Peter Dieleman (Superintendent Inspectie) tel. 0113-273. Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Annemarie Bos (Human Resources Officer) tel. 0113-619 206.

Werving- en selectiebureau of headhunter? Bedankt voor het meedenken, maar wij werven graag zelf onze kandidaten