Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Productie


Functiesoort:

Techniek


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Maintec BV

Spuistraat 104

4381 HT Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ruben de Jager

0118-440199



www.maintec.nl

Vacaturenummer:

V202404240058

Solliciteer

Constructiebankwerker & lasser

Maintec BV - Vlissingen

Einddatum: vrijdag 24 mei 2024

Bedrijfsomschrijving

Jouw toekomstige opdrachtgever, gevestigd in Vlissingen, is een toonaangevend bedrijf met een rijke geschiedenis en uitgebreide expertise in hoogwaardige staalconstructies en onderhoud van werktuigbouwkundige installaties. Sinds 2019 maken zij deel uit van een groter geheel, wat hen in staat stelt om een breed scala aan diensten en werkzaamheden aan te bieden binnen de waterbouw, staalbouw en werktuigbouw, waardoor ze een sterke positie hebben in de markt. Kom jij er werken als ervaren constructiebankwerker & lasser?

Functieomschrijving

Als medior constructiebankwerker & lasser in Vlissingen neem je een leidende rol in het samenstellen en lassen van diverse constructies volgens nauwkeurige specificaties. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Het nauwkeurig samenstellen van complexe constructies, inclusief bruggen, dukdalven en offshore platformen, waarbij je jouw ervaring en vakmanschap inzet om hoogwaardige resultaten te leveren.
  • Uitvoeren van geavanceerde laswerkzaamheden met de MIG-MAG techniek, waarbij je de hoogste standaarden van kwaliteit en precisie handhaaft.
  • Zelfstandig interpreteren en toepassen van gedetailleerde werktekeningen, waarbij je jouw technische kennis en ervaring optimaal benut om complexe uitdagingen aan te gaan.
  • Actieve deelname aan offshore en 'special construct' projecten, waarbij je jouw expertise inzet om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Functie-eisen

Als ervaren medior constructiebankwerker & lasser verwachten wij dat je:

  • Beschikt over een afgeronde opleiding op mbo-niveau 3 of 4 in de richting Elektrotechniek, aangevuld met minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.
  • In het bezit bent van een geldig VCA-Basis certificaat, of bereid bent deze te behalen.
  • Een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Een proactieve en zelfstandige werkhouding hebt, met goede communicatieve vaardigheden en organisatorisch vermogen.

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Solliciteer dan nu op deze vacature in Vlissingen en neem de volgende stap in jouw carrière als medior constructiebankwerker & lasser! Wij nemen binnen één werkdag contact met je op en nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek, waarbij we graag meer willen weten over jouw ervaringen en ambities. Onder het genot van een kop koffie bespreken we hoe jij kunt bijdragen aan ons succesverhaal!

Arbeidsvoorwaarden

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je hebt al enige ervaring opgedaan in je vakgebied en beschikt over de nodige kennis en vaardigheden. Jij hebt bij ons de mogelijkheid om zowel op professioneel gebied als persoonlijk gebied te groeien. Verder is het volgende aan de orde in jou functie als Constructiebankwerker & lasser in de regio Vlissingen:

  • Op basis van een fulltime dienstverband verdien je tussen de € 2800 en € 3800 bruto per maand;
  • Je hebt baangarantie door middel van een vaste aanstelling;
  • Je 25 vakantiedagen hebt, 13 ADV dagen per jaar & 8,33% vakantietoeslag;
  • Een goede pensioenopbouw via het STiPP Plus Pensioenfonds;
  • Acceptabele reistijd met een woon-werkvergoeding van € 0,23 cent per gereden kilometer (indien van toepassing);
  • Je bent werkzaam in de CAO Metaal en Techniek Installatiebedrijf;
  • Uitstekende mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling binnen ons bedrijf, waarbij we jouw ambities ondersteunen en stimuleren;
  • Mogelijkheid tot het volgen van geavanceerde vakspecifieke opleidingen en trainingen, zowel intern als extern, om jouw expertise verder te ontwikkelen en je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk locatie