Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Stichting KIO

Van der Biltplein 6

4451 AE Heinkenszand

Nederland


Postadres:

Postbus 2

4456 ZG Lewedorp

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. M. Korten

0113 56 85 22



www.stichtingkio.nl

Vacaturenummer:

V202404250035

Solliciteer

Verpleegkundige gezocht voor de woonlocatie Werrilaan te S-Heerenhoek

Stichting KIO - Werrilaan 43 4453CB s-Heerenhoek

Einddatum: zaterdag 25 mei 2024

Voor de locatie aan de Werrilaan in 's Heerenhoek zijn wij op zoek naar nog een verpleegkundige om het team compleet te maken. De leeftijden van de cliënten zijn vanaf 9 jaar tot ongeveer 27 jaar. Het is een groep met diverse behoeftes van ADL tot pedagogische ondersteuning. Er wonen op de Werrilaan 8 cliënten. Er wordt gewerkt met een zoveel mogelijk vast rooster met vaste werkdagen. De werkzaamheden bestaan uit weekenddagdiensten, avonddiensten en slaapdiensten. Het zou ook mogelijk zijn om in een combinatie te komen werken met onze dagopvang.

Wij zoeken een nieuwe collega die het werken met kinderen/ volwassenen met een beperking als een enorme uitdaging ziet. Iemand die vrolijk en enthousiast met ze bezig wil zijn is van harte welkom om bij ons te solliciteren. Zorgzaam en kundig zijn andere vaardigheden die wij graag zien in een nieuwe collega!

Als verpleegkundige ben je net als je collega’s verantwoordelijk voor de (dagelijkse) zorg en/of begeleiding van de cliënten,  je stimuleert ook het individuele ontwikkelingsproces en creëert een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Dit alles op basis van de doelen die vastgelegd zijn in het zorgplan. Als verpleegkundige vervul je een belangrijke rol bij het proces rondom medicatie, in het contact met andere disciplines en in het meedenken in de benodigde zorg voor onze kwetsbare cliënten. Daarnaast voer je handelingen uit (hier kun je intern voor geschoold worden) zoals het toedienen van sondevoeding, het vervangen van mic-key buttons, het verwisselen van stomazakjes en het handelen tijdens epileptische insulten. Je zou ook een rol kunnen spelen in het aftoetsen van handelingen bij collega’s en in het begeleiden van stagiaires.

Functie-eisen

Wij zoeken medewerkers met een positieve houding, goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast beschik je over een enthousiaste en flexibele instelling. Organisatietalent, verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid  zijn begrippen die je niet vreemd zijn. Je toont initiatief en hebt een motiverend en stimulerend aandeel in teamverband.

Wij zoeken iemand die:

  • minimaal een relevante opleiding op niveau 4 heeft;
  • een klimaat kan scheppen waarin cliënten zich veilig voelen;
  • cliënten stimuleert door middel van uitvoering van het individuele zorgplan om zich verder te ontwikkelen;
  • zorg draagt voor de dagelijkse verzorging/ begeleiding van de cliënten;
  • zorg draagt voor goed contact met ouders/ verzorgers;
  • afstemt met collega’s over de dagindeling, de verdeling van de werkzaamheden en mede zorg draagt voor een goede samenwerking en voor een goede overdracht;

 

Bedrijfsprofiel

Stichting KIO bestaat inmiddels bijna 20 jaar. Ons team bestaat inmiddels uit ruim 150 medewerkers. Wij hebben meerdere dagverblijven en (groeps-)woningen waar wij zorg bieden. Daarnaast bieden wij ook  ambulante zorg en begeleiding in de thuissituaties  aan zowel kinderen als volwassenen evenals begeleiding op diverse scholen. Meer info op www.stichtingkio.nl

Wij bieden medewerkers een ruim scholingsaanbod zodat je je kennis steeds verder kunt uitbreiden, ook binnen het team kunnen jouw taken uitgebreid worden. Wij werken met een uitgebreid E-learningprogramma, BHV scholing, medicatie, gebarentaal,  enz.

Salaris volgens CAO gehandicaptenzorg, leuke personeelsfeesten, feesten voor en met cliënten, reiskostenvergoeding van 0,16 . Het aantal uren is bespreekbaar, ook een combinatie met eventueel een andere functie bij KIO is een optie. Wij gaan namelijk nog uitbreiden i.v.m. de vele zorgvragen. Mocht je voor onze nieuwe woning of andere werkzaamheden binnen KIO belangstelling hebben, schrijf dan zeker een brief met CV. In de sollicitatieprocedure gaan we met elkaar op zoek naar wat het beste zou passen qua doelgroep, uren etc.

Solliciteren?

Herken jij je in bovenstaande? Je motivatiebrief met cv is welkom  op sollicitatie@stichtingkio.nl t.a.v. Mary Korten.

Neem voor aanvullende vragen zeker ook contact op.

Reageren?

Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Bekijk locatie