Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

Overig

MBO


Branche:

Onderwijs

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig

Docent - Voortgezet Onderwijs

Leerkracht - Primair Onderwijs

Kinderopvang

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

n.v.t.

Ervaren

Semi-Starter/Young Professional

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uur

24 tot 32 uur

16 tot 24 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Adres:

Stichting Voortgezet Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen

Oude Vaart 1

4537 CD Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 375

4530 AJ Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

HRM Afdeling

0115-612155



www.vozeeuwsvlaanderen.nl

Vacaturenummer:

V202404260055

Solliciteer

Onderwijsassistent ondersteuningslokaal, 0,5 - 1,0 fte - Lodewijk College

Stichting Voortgezet Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen - Terneuzen

Einddatum: zondag 26 mei 2024

 

 

Stichting VO Zeeuws-Vlaanderen staat voor goed, eigentijds en regionaal geworteld onderwijs, waar alle leerlingen zich welkom voelen en hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen. Onze doelstelling is het waarborgen van breed en kwalitatief hoogwaardig onderwijs dicht bij huis voor elke leerling. VO Zeeuws-Vlaanderen is het bestuur van het Lodewijk College in Terneuzen, de Praktijkschool Hulst, het Reynaertcollege in Hulst en het Zwin College in Oostburg. 

Sta jij voor goed en eigentijds onderwijs? Laat jij leerlingen hun talenten optimaal ontwikkelen? Dan zoekt het Lodewijk College jou! Per augustus 2024 zijn wij op zoek naar een: 

Onderwijsassistent ondersteuningslokaal 
0,5 – 1,0 wtf 

Wat ga je doen? 

Het ondersteuningslokaal maakt een belangrijk onderdeel uit van de ondersteuningsstructuur binnen onze school. Als onderwijsassistent ben jij het vaste gezicht van het ondersteuningslokaal, hier werk je samen met collega's uit het ondersteuningsteam (waaronder de intern begeleider en schoolmaatschappelijk werker). 

  • Je vindt het leuk om leerlingen te begeleiden met studiewerkzaamheden of op sociaal-emotioneel gebied.
  • Voor jou is het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de leerling samen met de vakdocent en het ondersteuningsteam.
  • Je biedt extra oefening en uitleg aan leerlingen die hier behoefte aan hebben.
     

Hebben we een match? 

  • Je hebt een diploma als onderwijsasssistent, of vergelijkbare opleiding;
  • Je staat pedagogisch sterk in je schoenen;
  • Je bent een echte teamplayer door zelfkennis te hebben, betrokken en hulpvaardig te zijn. Je wilt samen met de school groeien zodat er hoogwaardig kwalitatief onderwijs kan worden gegeven;
  • Je bent een enthousiast, creatief en flexibel persoon, hebt affiniteit met de doelgroep en bent gemotiveerd om mee te bouwen aan de ‘meer inclusiever onderwijs’-ambitie;
  • Je hebt kennis van en ervaring met gedrags- en stemmingsstoornissen, autisme, ADHD etc. en beschikt over de juiste gesprekstechnieken om met leerlingen met een ondersteuningsvraag te werken;
  • Je bent een echte coach voor de leerlingen en in staat om zelfvertrouwen op te bouwen en de zelfstandigheid te vergroten.
     

Wat hebben wij jou te bieden? 

  • Tijdelijk contract. Hier kan een vervolg aan worden gegeven bij goed functioneren en voldoende formatieruimte.
  • Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden wij belangrijk waarvoor wij 600 euro op schooljaarbasis vrij maken.
  • Salaris conform CAO VO in schaal 5 op basis van werkervaring (minimaal € 2.177,- en maximaal € 3.110,- bij een fulltime dienstverband).    
  • Je krijgt 8,33% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld, een extra eindejaarsuitkering t/m schaal 8 van 1320 euro bruto (fulltime dienstverband) en indien van toepassing reiskosten- en tunnelkosten vergoeding. Daarnaast kun je gebruik maken van het fietsen- en computerplan en heb je naast alle vakanties recht op 90 uur (op fulltime basis) voor de inzet van werkdrukvermindering.
  • Collectiviteitskorting op jouw ziektekostenverzekering bij CZ of Aevitea. Daarnaast kun je gebruik maken van de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Loyalis.
     

Interesse? 
We leren je graag kennen! We kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt over de school of de ondersteuning op school. Onze zorgcoördinator Bianca van Heese neemt graag de tijd om je meer te vertellen en je vragen te beantwoorden telefoon: 0610991357, bhe@lodewijkcollege.nl
Is je interesse gewekt? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via deze button! De vacature sluit op 15 mei 2024. 

 

VO Zeeuws- Vlaanderen doet zelf de werving en selectie van kandidaten, dus acquisitie is niet nodig. 

Bekijk locatie