Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911



www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202404260064

Solliciteer

Verkoper Binnendienst

Groep De Hoop

Einddatum: dinsdag 25 juni 2024

Wil jij jouw verkoopvaardigheden laten schitteren in de wereld van bouwmaterialen? Ben jij een gedreven en klantvriendelijke verkoper? Dan nodigen we jou uit om je aan te sluiten bij ons enthousiaste team!

Dit wordt jouw baan

Jij focust je als dé expert op het verkopen van ons uitgebreide assortiment bouwmaterialen vanuit onze vestiging in Oostburg. Jij legt in samenwerking met de buitendienst intensief contact met klanten en achterhaalt wat de klant nodig heeft door de juiste vragen te stellen.

Je onderhandelt met leveranciers over prijzen en leveringstermijnen, en staat garant voor het opstellen van overtuigende offertes.

Na een succesvolle deal laat jij niet los: de administratieve afhandeling van de orders neem jij ook voor je rekening.

Dit zijn wij

Logus-De Hoop: de ideale mix van hard werken, een gedreven team en gemoedelijke sfeer. Wij zijn trots op ons vakmanschap en de flexibiliteit die wij bieden aan onze klanten. We zijn een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen. Daarnaast hebben enkele vestigingen een showroom waar fraaie badkamer- en keukenopstellingen worden getoond. Met elf bouwcenters en vijf showrooms is Bouwcenter Logus-De Hoop een begrip in de regio's Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland. Wij geloven in het succes van samenwerken en een open communicatie om doelen te bereiken. Met de hoogste productkwaliteit als topprioriteit delen wij onze kennis en ervaring met meer dan 45 zusterondernemingen, waarmee wij het concern De Hoop Terneuzen vormen. Al 110 jaar verankerd in de bouw: dat is de kracht van Groep De Hoop.

Dit breng jij mee

Jij bent een doorgewinterde professional in de wereld van de bouwmaterialen. Je voelt je thuis in het voeren van onderhandelingsgesprekken. Met jouw rekenkundige vaardigheden zijn complexe offertes geen probleem. Daarnaast neem je mee:

  • Een mbo+ of hbo- werk- en -denkniveau;
  • Een klantvriendelijke benadering die in jouw DNA zit;
  • Een werkwijze die wordt gekenmerkt door nauwkeurigheid en een proactieve houding.

Dit bieden wij

Jouw werkdag? Die is nooit hetzelfde. Je krijgt de ruimte om mee te denken en jouw ideeën uit te werken. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Daarnaast ontvang je:

  • Een salaris dat past bij jouw kennis en (werk)ervaring;
  • Goede secundaire voorwaarden, waaronder personeelskorting en pensioenopbouw;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Minimaal 25 vakantiedagen;
  • De mogelijkheid trainingen en/of opleidingen te volgen die jou helpen verder te groeien binnen je functie of binnen ons bedrijf;
  • Een warm welkom in jouw nieuwe team. We nemen de tijd je alles te vertellen over onze processen, afdelingen en missie.

Wil jij bouwen aan jouw loopbaan?

Direct solliciteren? Dat kan! Stuur ons jouw gegevens via de sollicitatiebutton en we nemen binnen 10 werkdagen contact met je op.

Heb je nog vragen? John Alleman, assistent vestigingsleider staat klaar om deze te beantwoorden. Je bereikt hem op 0117 38 17 53.