Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Dienstverlening

Techniek, Bouw, installatie

Uitzend, Detachering, Werving & HRM


Functiesoort:

HR, Training, Opleiding


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911



www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202404290023

Solliciteer

HR-Medewerker

Groep De Hoop

Einddatum: vrijdag 28 juni 2024

Heb je ervaring met het ondersteunen van HR-processen op alle niveaus en ben je klaar voor een rol in een dynamische en groeiende organisatie? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Dit wordt jouw baan

Als HR medewerker binnen onze afdeling Personeel & Organisatie (P&O) speel je een centrale rol in de ondersteuning van het HR-beleid van Groep De Hoop. Je werkt nauw samen met de P&O-functionarissen en de P&O directeur. Van werving en selectie, doorstroom, tot aan uitstroombeheer; jij zorgt ervoor dat onze HR-processen soepel verlopen. Daarnaast sta je dagelijks klaar voor leidinggevenden en medewerkers met advies en praktische oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van individuele of groepsbrede opleidingen. Je zorgt voor een adequate verzuimregistratie en je coördineert de contacten met onze arbodienstverlener. De arbeidsmarkt is altijd in beweging, en daar anticipeer je proactief op. Je bent betrokken bij projecten die ons HR-beleid verder professionaliseren. Dit alles doe je als onderdeel van een gedreven en enthousiast team.

Dit zijn wij

De Hoop Terneuzen is een concern met meer dan 45 dochterondernemingen en is inmiddels meer dan 110 jaar oud. Wij zijn leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Het kantoor van De Hoop Terneuzen is gevestigd in Terneuzen. Als echt Zeeuws-Vlaams familiebedrijf zijn wij altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden, zowel voor onze mensen als voor het concern. Daarnaast zijn we vanuit duurzaam en milieubewust ondernemen actief bezig met CO2-vermindering en -compensatie. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Dit breng jij mee

Je bent proactief en ziet zowel de kansen als de uitdagingen binnen HR. Met jouw ervaring in een ondersteunende P&O-rol ben je gewend om snel te schakelen en behoud je altijd het overzicht. Je empathisch vermogen en integriteit maken je een fijne collega binnen de organisatie. Verder heb je:

  • een mbo- werk- en -denkniveau;
  •  je hebt al enige ervaring opgedaan met HR-gerelateerde werkzaamheden, bijvoorbeeld binnen een uitzend- en of detacheringsbureau;
  • sterke communicatieve vaardigheden.

 

Dit bieden wij

Werken bij ons betekent werken voor een concern met meer dan 45 dochterondernemingen in Nederland en België. Daardoor kom je iedere dag wel een nieuwe uitdaging tegen om jezelf in vast te bijten. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, jouw mening en bijdrage vinden wij belangrijk. Daarnaast bieden we je:

  • Een vaste standplaats op het kantoor in Terneuzen;
  • Een enthousiast team met fijne collega’s, die altijd op zoek zijn naar de beste oplossing voor medewerkers én de organisatie;
  • De mogelijkheid trainingen en/of opleidingen te volgen die jou helpen verder te groeien binnen je functie of binnen ons bedrijf;
  • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wil jij bouwen aan jouw loopbaan?

Direct solliciteren? Dat kan! Stuur ons jouw gegevens en we nemen binnen 10 werkdagen contact met je op.

Heb je nog vragen? Jeannette ter Braak, Directeur P&O, staat klaar om deze te beantwoorden. Je bereikt haar op 0115 680 296.