Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Functiesoort:

Techniek


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Maintec BV

Spuistraat 104

4381 HT Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ruben de Jager

0118-440199



www.maintec.nl

Vacaturenummer:

V202404300033

Solliciteer

Bedrijfswagenmonteur

Maintec BV - Goes

Einddatum: donderdag 30 mei 2024

Bedrijfsomschrijving

Je krijgt veel collega's, waaronder mijzelf, maar ook de collega's bij deze organisatie. Zij kenmerken zich als een betrokken, betrouwbaar en trots bedrijf, waar je komt te werken met een premium top merk. Iedereen in de organisatie werkt aan hetzelfde resultaat: ervoor zorgen dat de klanten zorgeloos onderweg zijn. Natuurlijk op een zo aangenaam mogelijke wijze. Zij zijn goed vertegenwoordigd in het midden en zuiden van Nederland en jij gaat werken op de vestiging in Goes.

Functieomschrijving

In de functie van bedrijfswagenmonteur is het jouw taak om met name trucks in topconditie de werkplaats uit te laten rijden. Je voert onderhoud uit, stelt diagnoses en repareert bedrijfswagens. Daarnaast begeleid je ook medewerkers/leerlingen en ben jij ook het gezicht van de werkplaats. Eigen initiatief is meer dan welkom en wordt zelfs aangemoedigd. Je werkzaamheden hebben betrekking op brandstofsystemen, transmissiesystemen, remsystemen, motorconditie, elektrische systemen, wieluitlijning en banden, kortom lekker allround, als je wilt!

Functie-eisen

Reageer zeker bij interesse, ook als niet alle verwachtingen voor jou spreken:

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding mbo Bedrijfs-, Auto- of Motorvoertuigtechniek, maar ook zonder een opleiding en een wil je te ontwikkelen kom je ook heel ver.
  • Je hebt een grote affiniteit voor motorvoertuigen en bij voorkeur met bedrijfswagens.
  • Je kunt uitstekend prioriteiten stellen, bent stressbestendig, enthousiast en service- en klantgericht. 
  • Je bent accuraat en kunt goed zelfstandig werken.
  • En tot slot woon je in de omgeving van Goes.


Neem contact met mij op (Petra Oudhuis) via telefoon of WhatsApp op nummer 06-43066771 of via mail naar petra.oudhuis@maintec.nl, bij vragen of juist om te solliciteren!

Arbeidsvoorwaarden

Wij kunnen jou een hele leuke baan bij een goede werkgever aanbieden én dan kun je onderstaande er ook nog eens bij verwachten:

  • Een salaris tussen € 2.800,- en € 3.800,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring natuurlijk. Maar parttime is ook bespreekbaar.
  • Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en daarnaast draai je mee met de avond- en zaterdagdienst indien van toepassing, hier staat uiteraard een mooie toeslag tegenover.
  • Er worden voldoende ontwikkelmogelijkheden geboden!
  • Je krijgt een baan voor de lange termijn, bij een gezond en stabiele organisatie.
  • Je gaat werken met ervaren collega's, in een informele werksfeer. Ook worden er natuurlijk gezellige bedrijfsborrels georganiseerd!

Bekijk locatie