Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR ADRZ

088-1254781



www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202404300037

Solliciteer

Senior adviseur Zorgcontractering

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Goes

Einddatum: zaterdag 29 juni 2024

Wil je een bijdrage leveren aan het verbeteren van de zorg in Zeeland? En weet jij als geen ander ons zorgaanbod te verkopen? Als Senior Adviseur Zorgcontractering ben je mede verantwoordelijk voor de contractering van de zorgverzekeraars met een totale omzet van ongeveer 280 miljoen. Transformatie van zorg is noodzakelijk om de zorg in Zeeland te kunnen blijven leveren, jij kunt hieraan bijdragen en de vertaling maken naar de zorgverzekeraars en de contracten. Jouw werk als Senior Adviseur Zorgcontractering doet ertoe. Zowel voor alle patiënten in Zeeland als voor bezoekers en natuurlijk je collega’s. Tijd om je expertise in te zetten bij Adrz in Goes! 

Werken als Senior Adviseur Zorgcontractering
Als je houdt van uitdaging dan ben je bij Adrz op de juiste plek. Als Senior Adviseur Zorgcontractering geef je uitvoering aan de contracteringscyclus en het profileren van Adrz richting de 10 zorgverzekeraars. Je weet hoe je langdurige interne en externe relaties kunt onderhouden. In overleg met de Raad van Bestuur, Medisch specialisten, Bedrijfskundig managers en andere collega’s uit de zorg weet je ons zorgaanbod te verkopen. Je ondersteunt, adviseert en informeert jouw interne en externe klanten over verkoopvraagstukken. Daarnaast ben je in staat om tegengestelde belangen en weerstanden bij advisering en onderhandelingen te overbruggen.

Welkom bij het team zorgcontractering 
Team Zorgcontractering bestaat uit vier collega’s en wordt aangestuurd door het Hoofd Zorgcontractering & Zorgadministratie. Het team valt onder de afdeling Finance & Control bestaande uit de teams Business control, BIC, Zorgadministratie, Financiële administratie, Salarisadministratie, Inkoop, Zorgcontractering en Audit, Risk & Compliance.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij en commercieel. Daarnaast heb je:

  • Een relevante opleiding op WO-niveau en bij voorkeur werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Kennis en ervaring van commerciële processen, en ben je sterk in onderhandelen en beïnvloeden;
  • Financieel inzicht en kennis van Excel;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, je weet verbinding te leggen met de interne organisatie en de zorgverzekeraars.


Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd

Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als Senior Adviseur Zorgcontractering bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

  • Salaris conform CAO Ziekenhuizen in FWG 60 (minimaal 3.923,- euro en maximaal 5.746,- euro) op basis van een 36-urige werkweek.
  • Een jaarcontract voor 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • 8,33% vakantiegeld, 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren (Persoonlijk Levensfase Budget) op fulltime basis.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van de Mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding.
  • Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie.


Sta midden in de maatschappij bij Adrz

De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met meer dan 2.000 medewerkers, medisch specialisten en vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. Sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoog niveau.

Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als Senior Adviseur Zorgcontractering aan bij. Solliciteer dus zeker vóór 24 juli 2023. En daarna? Dan:

  1. Ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons.
  2. Volgen sollicitatiegesprekken en maak je een online assessment.
  3. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.


Heb je nog vragen over de vacature? Voor meer informatie kun je terecht bij Marijke Foppele-Verheijen, waarnemend Hoofd Zorgcontractering & Zorgadministratie. Marijke is bereikbaar via e-mail m.foppele-verheijen@adrz.nl of telefoon 06-48514788. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega’s via 088 125 47 81 of HR@Adrz.nl. We hopen je snel te verwelkomen in ons team.

Bekijk locatie