Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Facilitair

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR ADRZ

088-1254781



www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202404300041

Solliciteer

Elektromonteur

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Goes

Einddatum: donderdag 30 mei 2024

Als elektrotechnisch monteur ga je werken bij het team Techniek & Vastgoed. Hier ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud, reparatie en ontwerp van de technische installaties en apparatuur binnen Adrz, zodat de continuïteit wordt gewaarborgd. We zoeken kandidaten met focus op elektrotechniek en affiniteit met meet- en regeltechniek. En jouw werk als technicus doet ertoe! Zowel voor alle patiënten in Zeeland als voor je collega’s. Tijd om jouw deskundigheid van (complexe) technische installaties en apparatuur in te zetten bij Adrz!

Zet de patiënt centraal als Technicus
Daar draag jij aan bij door een gestructureerde en veilige uitvoering van (preventieve) onderhoudswerkzaamheden en het signaleren en oplossen van storingen. Jij voert de werkzaamheden uit op het gebied van beheer, onderhoud, reparatie van de technische installaties. Daarnaast zorg je ervoor dat de bijbehorende administratie op orde is en documentatie van de systemen actueel. Adrz heeft een breed scala aan (complexe) technische installaties en apparatuur.

Het beheer, onderhoud en het oplossen van storingen vergt inhoudelijke vakkennis en een praktische instelling. Met jou als Technicus blijven we onze zorg verbeteren. Zeker als jij je inzet:

  • Bij het onderhouden en controleren van de apparatuur en installaties volgens de voorgeschreven richtlijnen;
  • Bij het beheren en onderhouden van het gereedschap en het op peil houden van de magazijnvoorraad;
  • Als deskundige binnen het eigen aandachtsgebied en collega’s daaromtrent adviseert;
  • Bij het inhoudelijk bijdragen vanuit het eigen vakgebied aan (verbeter)projecten of verbeteringen van  werkprocessen / -procedures.

Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met meer dan 2.000 medewerkers, medisch specialisten en vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Welkom bij afdeling Techniek & Vastgoed
Samenwerken is elkaar versterken. En zo denkt dit 30-koppige team er ook over. Waar we 24/7 de beste ondersteuning voor de zorg bieden voor onze patiënten, staan we ook voor elkaar klaar. Zo leggen we de focus op veiligheid en van het oplossen van storingen naar preventief onderhoud. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken en efficiënt te werken. Hoe jouw toekomstige collega’s de sfeer beschrijven? Als dynamisch en lerend en omdat werk ook leuk mag zijn, met humor. Naast het werken met je eigen collega’s heb je ook te maken met andere teams binnen Adrz zoals collega’s in de zorg en collega’s van andere ondersteunende afdelingen.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij, zelfstandig en praktisch ingesteld. Daar kan jij je helemaal in vinden als Technicus. Helemaal wanneer je met jouw technische kennis en planmatige manier van werken het verschil maakt voor Adrz. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als een sociaal persoon die graag kennis en ervaring deelt met collega’s. Daarnaast heb je mbo werk- en denkniveau niveau 3 of 4 in de richting van elektrotechniek en/of meet- en regeltechniek.

Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als Technicus bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

  • Een contract voor 36 uur per week met 4 werkdagen van 9 uur;
  • Een bruto maandsalaris conform FWG 40 (per 1 juli minimaal € 2.541,- en maximaal € 3.658,-) op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een cao-salarisverhoging van 5% per 1 december 2023 en ook nog een cao-salarisverhoging van 5% per 1 juni 2024;
  • Mogelijkheid tot doorgroei naar Technicus C (FWG 45) afhankelijk van kennis en ervaring;
  • 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Op fulltime basis 144 vakantie uren en 57 PLB-uren;
  • Een reiskostenvergoeding die positief afwijkt van de cao. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor; 
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets;
  • Collectiviteitskorting bij een aanvullende zorgverzekering via zorgverzekeraar CZ of IZZ;
  • Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie en word je in de gelegenheid gesteld om je vakkennis op peil te houden;
  • De mogelijkheid om lid te worden van onze personeelsvereniging.

Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als Technicus aan bij. We zien je sollicitatie graag tegemoet. En daarna? Dan:

  1. Je krijgt een ontvangstbevestiging en zo snel mogelijk een reactie op de sollicitatie;
  2. Heb je een gesprek samen met Peter Kesteloo & Hans Franse Teamleiders en een afvaardiging van de toekomstige collega’s;
  3. Een kijkje nemen op de afdeling en een rondleiding door het ziekenhuis;
  4. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.

 

Heb je nog vragen over de vacature? Laat het Peter via 06 30 62 64 34 weten. Hij vertelt je er graag meer over. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega’s via 088 125 47 81 of HR@Adrz.nl. We hopen je snel te verwelkomen in ons team :)

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

Aan nieuw aan te stellen medewerkers vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen. Een VOG of het inwinnen van referenties vindt plaats in de laatste fase van de sollicitatieprocedure en gaat altijd in overleg met de sollicitant.

Bekijk locatie