Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Financiële dienstverlening 

Uitzend, Detachering, Werving & HRM


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

HR, Training, Opleiding


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

Sigma Personeelsdiensten

Schermerhornstraat 2

4463 XD Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annabelle Sigma

0113-256620



www.sigmapersoneel.nl

Vacaturenummer:

V202405010042

Solliciteer

Payroll en HR Trainee

Sigma Personeelsdiensten - Schermerhornstraat 2 4463 XD Goes

Einddatum: vrijdag 31 mei 2024

WAT GA JE DOEN ALS PAYROLL & HR TRAINEE?

Aan de Sigma Academy start je een uitdagend tweejarig traineeship, specifiek gericht op Payroll (salarisadministratie) & HR. Je start als trainee direct met werken in de praktijk. Terwijl je de fijne kneepjes van het vak leert, behaal je landelijk erkende diploma’s (waaronder PDL en VPS) dankzij vakgerichte opleidingen. Daarnaast krijg je trainingen in de nieuwste software en applicaties in de branche. Je wordt bij ons betrokken bij diverse taken en processen, zodat je alle ins en outs van het vak leert. Bovendien besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke groei en bieden we je de nodige tools om jezelf verder te ontwikkelen. Dit traject zorgt ervoor dat je je in sneltreinvaart klaarstoomt voor een glansrijke carrière als payroll en hr-professional.

 

WIE BEN JIJ?

Salarisberekeningen maken, loonaangiftes verzorgen en arbeidsovereenkomsten voorbereiden – jij pakt deze werkzaamheden met plezier op! Samen met jouw collega’s ga je aan de slag met salarisadministraties voor een grote diversiteit aan klanten. Je bent een ster in het vastleggen van de acties die je onderneemt in de daarvoor bestemde systemen. Zo draag je bij aan het optimaliseren en bewaken van onze processen. Door actief bezig te zijn met de gegevens van de klant en samen te werken met je collega’s, zet je niet alleen stappen in je eigen ontwikkeling, maar leer je ook om advieskansen voor onze klanten te herkennen. Samen streven we naar een uitmuntende dienstverlening voor onze klanten. Ben jij klaar om met ons het verschil te maken?

NOG GEEN RELEVANTE (WERK)ERVARING? GEEN PROBLEEM!

Heb je nog geen ervaring met salarisadministratie? Ook dan ben je bij ons van harte welkom en leiden wij jou graag als trainee op tot Payroll & HR Specialist binnen onze Sigma Academy. De Sigma Academy richt zich op starters en young professionals die zich thuis voelen tussen de cijfers én graag in contact zijn met mkb-klanten.  Je hebt een afgeronde hbo-opleiding of associate degree, of tenminste hbo-denkniveau. Je bent ambitieus om in jezelf te investeren. Je draait mee op een van onze kantoren in Goes, Breda, Barendrecht, Terneuzen of Tholen. Eens per twee weken volg je de benodigde opleidingen en trainingen op ons kantoor in Breda. Goed om te weten: jouw studie start officieel in september. Kun je al eerder starten in de praktijk? Dan is dat geen probleem. Wil je meer weten over de Sigma Academy, klik dan hier: Sigma Academy – Sigma Personeelsdiensten

 

WAT WIJ BIEDEN

We bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een expert binnen het vak Loon- en Salarisadministratie, met zicht op een vast dienstverband. Verder bieden we jou de volgende mogelijkheden via Sigma:

  • Een salarisindicatie die start bij €2.600,- euro bruto op basis van een fulltime dienstverband (40 uur). Jouw salaris wordt bepaald aan de hand van jouw studie-achtergrond, opleidingen en relevante werkervaring;
  • 29 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om 9 extra dagen bij te kopen;
  • Een pensioensregeling;
  • Een collectie zorgverzekering;
  • Fietsregeling via Lease a bike;
  • Studiekostenregeling;
  • Bedrijfsfitnessregeling;
  • Een mogelijkheid om een erkend diploma te halen terwijl je werkt en dus salaris ontvangt;
  • Een veelzijdige functie waarin je in contact staat met diverse klanten/opdrachtgevers;
  • Jaarlijkse Sigma-dag en veel leuke uitjes.

 

WIE ZIJN WIJ?

Bij Sigma zijn we ervan overtuigd dat een succesvolle organisatie begint met effectief werkgeverschap. Vanuit onze full-service dienstverlening ondersteunen, ontzorgen en adviseren we op elk gebied waarin een organisatie is verbonden met personeel. Dit doen we met een team van specialisten, op een persoonlijke en vooruitstrevende manier. Met ruim 15 jaar werkervaring, circa 55 medewerkers en vijf vestigingen in Zuidwest-Nederland zijn we altijd dichtbij. Lees hier meer over onze organisatie en informele cultuur.

KOM JIJ ALS PAYROLL & HR TRAINEE ONS TEAM VERSTERKEN?

Reageer dan snel! Als je vragen hebt over deze functie, voel je vrij om deze vrijblijvend te stellen. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met Robbie Totté, Manager Payroll & HR, op het telefoonnummer 0115 745525. Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Annabelle Stadhouders, Corporate Recruiter via telefoonnummer 06 45 96 43 93. Ben je geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Dan vragen wij je om ons jouw CV + motivatie toe te sturen.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie