Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Salaris indicatie:

€4990 - €6500



Contactgegevens

Bezoekadres:

ICL Group

Frankrijkweg 6

4538 BJ Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Yael Kokernoot

+31 646 996 606



careers.icl-group.com/

Vacaturenummer:

V202405020039

Solliciteer

HSE Officer 0,8

ICL Group - Terneuzen

Einddatum: zaterdag 01 juni 2024

HSE (Health, Safety and Environment) Officer parttime (0,8) on-site


Wil je impact hebben op het beleid mbt vergunningen, milieu en veiligheid? Houd je van het HSE milieu beleid? Wil je het HSE beleid uitvoeren? Kom dan werken op onze chemische fabriek bij ICL Terneuzen!

 

De functie van HSE officer valt onder de HSE-afdeling. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het beleid ten aanzien van Health, Safety & Environment (HSE). De afdeling bestudeert voor de bedrijfsvoering relevante wet- en regelgeving met betrekking tot  gezondheid, (proces) veiligheid en milieu. Formuleert beleid ten aanzien van HSE, communiceert en implementeert het beleid zowel intern als extern (overheid, auditerende partijen). 


De taken binnen de afdeling worden uitgevoerd door de HSE officers (4), zij hebben allemaal hun eigen aandachtsgebied / expertiseIn deze rol rapporteer je aan de HSE manager. Je houdt je onder meer bezig met het opstellen, onderhouden en indienen van de omgevingsvergunning en het opvolgen van de benodigde vergunningen bij nieuwe of gewijzigde bedrijfsactiviteiten. Je draagt bij aan het milieu en de veiligheid met als doel compliance met wet- en regelgeving en interne controle. 


Je taken bestaan onder meer uit:

  • Het bestuderen van de voor de bedrijfsvoering relevante interne en externe ontwikkelingen en wet- en regelgeving m.b.t. milieu en de SEVESO-richtlijn.
  • Het opstellen en actualiseren van het milieujaarplan in samenwerking met je leidinggevende.
  • Het uitvoeren van risicoanalyses en GAP analyses en het vertalen van milieubeleid in relevante normen, procedures e.d.
  • Het beoordelen van de gemeten waarden en het toetsen hiervan aan de omgevingsvergunning.
  • Het uitvoeren van veiligheids-, milieucontrole- en inspectieprogramma's.
  • Het begeleiden van externe audits en overheids inspecties.

 

Je brengt mee:

  • Opleiding Milieukunde , of bereid om dit te behalen, met relevante ervaring in de Chemie
  • VCA-VOL 

 

Daarnaast kun je goed communiceren met alle niveaus en ben je in staat om mensen mee te nemen en te overtuigen. Je bent slagvaardig en kunt goed samenwerken.

 

We bieden:
Een prima arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. maandsalaris tussen 4990 en 6500 , 13e maand, ATV dagen, goed pensioen). De mogelijkheid om het milieumanagement systeem verder op te zetten en te verbeteren. ICL heeft te maken met een groot scala aan wetgevingen. Dus je hebt de regie en vrijheid om jezelf, mede door het volgen van opleidingen, verder te ontwikkelen in deze rol!
 

Interesse?
Solliciteer dan direct online.
Heb je vragen over de inhoud van de rol dan kun je contact opnemen met Mark Grinwis, HSE Manager 0658910752. Wil je meer weten over het proces neem dan contact op met Jan-Kees Stout, senior Talent Acquisition Partner 0618531587

 

Bekijk locatie