Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Overig


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland


Salaris indicatie:

€3767 - €6583



Contactgegevens

Bezoekadres:

Viazorg

Fruitlaan 4c

4462 EP Goes

Nederland


Contactpersoon:

HRM Viazorg

(0113) 25 00 73



www.viazorg.nl

Vacaturenummer:

V202405060079

Solliciteer

Business Controller (28-32u)

Viazorg - Goes

Einddatum: woensdag 26 juni 2024

Ben jij een gedreven business controller en heb jij een hart voor zorg en welzijn in Zeeland? Viazorg zoekt jouw expertise om ons team uit te breiden.

Als business controller ben je verantwoordelijk voor de financiële beheersing van projecten, met name  in het kader van het integraal zorgakkoord. Je fungeert als financieel geweten van diverse projectteams en adviseert projectmanagers of (interne) opdrachtgevers over financiële zaken.

Herkenbaar en geïnteresseerd? Kom dan ons team versterken!

Jouw taken en verantwoordelijkheden omvatten onder meer het opstellen van financiële rapportages en analyses, het oplossen van (financiële) knelpunten en het ontwikkelen en implementeren van projectrapportages en budgetteringssystematiek. Je adviseert het projectteam over financiële ontwikkelingen en hun impact.

Je ondersteunt en adviseert onze projectleiders bij het beheersen van de projectfinanciën. Daarnaast fungeer jij als financieel sparringpartner voor de programmamanager en bestuurder, en adviseer je over een grote verscheidenheid aan financiële zaken.

Naast jouw inzet op projecten werk je ook mee aan uitbreiding van de expertise op het gebied van subsidiestromen binnen zorg en welzijn, zoals IZA, WOZO en GALA subsidies. Je deelt kennis en ervaring met je collega's van eigen en andere vakgebieden. Daarnaast verdiep jij je in ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

 

Dit ben jij

Je deelt je kennis en kunde graag met anderen en schroomt niet om het voortouw te nemen als de expertise uitgedragen moet worden. Je voelt je daarbij prettig, want je brengt een mooie combinatie van kennis en ervaring mee. Zoals:

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een financiële of bedrijfseconomische richting;
  • minimaal 3 jaar ervaring met projectadministratie;
  • aantoonbare ervaring met budgetbewaking, rapporteren en het aanvragen van subsidies;
  • ervaring met BI-tooling;
  • ervaring met het werken in een projectomgeving is een vereiste;
  • ervaring met Prince 1 en 2.

Samenwerken in een ambitieus en leuk team

Als projectleider komt je terecht in een leuk team dat volop in beweging is.  Een team met 16 enthousiaste aanpakkers die een projectmatige en faciliterende bijdrage leveren aan de transitie in Zorg & Welzijn. Naast hard werken staan we ook stil bij successen. Samen gaan we voor de Zeeuwse zorgtransitie. Ook bieden we je:

  • bruto maandsalaris tussen 3679,- t/m 5456,- (bij 36 uur, cao VVT, schaal 60)
  • jaarcontract, met mogelijkheid tot verlenging
  • mogelijkheid en faciliteiten om deels vanuit huis te werken
  • eindejaarsuitkering (8,33% van het verdiende bruto jaarloon)
  • deelname pensioenfonds Zorg en Welzijn en optioneel collectieve ziektekostenverzekering bij IZZ
  • reiskostenvergoeding en telefoonvergoeding
  • vrijheid en zelfstandigheid in je werk: hoe je werkdag eruit ziet, bepaal je voor een groot deel zelf
  • én we hebben een vitaliteitscoach in huis!

Viazorg

Viazorg is de Zeeuwse werkgeversorganisatie voor zorg en welzijn. We maken ons sterk voor de regionale arbeidsmarkt zodat er voldoende mensen in de zorg (willen en blijven) werken. Met maatschappelijke organisaties werken we samen om de sector te vernieuwen. We ondersteunen aangesloten organisaties met kennis over de regionale arbeidsmarkt, programma-management, advies en procesbegeleiding. Samen maken we werk van zorg en welzijn in Zeeland. Kom erbij!

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie, uiterlijk 26 mei a.s. via onderstaande solliciteer-button. Heb je een inhoudelijke vraag over de vacature? Neem dan contact op met Peter van Lievenoogen, via p.vanlievenoogen@viazorg.nl of 0113-250073.

Bekijk locatie