Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

VMBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Vakantiebaan


Uren:

Tot 16 uur



Contactgegevens

Adres:

Zeeuwse Gronden

Nieuwstraat 6

4531 CW Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 1156

4530 GD Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

HRM Zeeuwse Gronden

0115-621314



www.zeeuwsegronden.nl

Vacaturenummer:

V202405080035

Solliciteer

Weekendhulp Kraaghoeve Terneuzen m/v

Zeeuwse Gronden - Kraagdijk 4 4538PN Terneuzen

Einddatum: vrijdag 07 juni 2024

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 13 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

Voor het equicentrum De Kraaghoeve in Terneuzen, zijn we op zoek naar een:

 

Weekendhulp/Stalmedewerker M/V

Wij zoeken een enthousiaste, gemotiveerde, harde werker. Iemand die van aanpakken weet, graag in de buitenlucht werkt en geen 9-tot-5-mentaliteit heeft. Om het weekend werk je een heel weekend samen met je collega.

Jouw werkplek is het equicentrum De Kraaghoeve aan de Kraagdijk in Terneuzen. Het equicentrum is het hart van Zeeuwse Gronden. Binnen de context van Zeeuwse Gronden speelt de omgang met paarden en de natuur een belangrijke rol.

In deze voormalige boerderij zijn werkplekken, behandelkamers en gemeenschappelijke ruimtes gecreëerd. Het equicentrum is één van de dagbestedingslocaties van Zeeuwse Gronden.

Als weekendhulp verzorg je de paarden en het kleinvee gedurende de weekenden, wanneer de Kraaghoeve gesloten is. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de stallen, de verzorging van de paarden en alle voorkomende stalwerkzaamheden zoals: voeren, mesten, paarden binnen en buiten zetten etc. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het terrein en het verzorgen van overige kleine huisdieren welke aanwezig zijn op de Kraaghoeve. Je zorgt dat het de dieren aan niks tekort komt.

Wat zoeken wij in jou

  • Je bent flexibel, enthousiast en een harde werker.
  • Ervaring in de paarden is een must.
  • Affiniteit met kleinvee.
  • Zelfstandig kunnen werken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Minimaal 18 jaar.

 

Wat bieden we?
We gaan uit van een contract voor  8 uur gemiddeld per week. In totaal bestaat het weekendteam uit 4 personen. Je werkt altijd met zijn tweeën om de veiligheid te waarborgen met voorkeur om het weekend een heel weekend.

De werkdagen zijn in het weekend (om de week een heel weekend) en op feestdagen. De werktijden zijn in overleg en volgens rooster. Je krijgt een contract voor 8 uur per week. Het zou de perfecte bijbaan kunnen zijn naast bijvoorbeeld je studie.

Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

En tenslotte bieden we jou één van de mooiste uitzichten en omgeving die je op je werkplek maar kunt wensen!
 
Salaris                                       
Inschaling is conform cao GGZ schaal 25, trede afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?

Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan op deze vacature via vacature@zeeuwsegronden.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de senior van de locatie, Yentel Zuidweg 06 57177549  (y.zuidweg@zeeuwsegronden.nl).

 

Bekijk locatie