Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

Overig


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - MBO Onderwijs

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

Walcheren

Zeeuws-Vlaanderen


Salaris indicatie:

€3431 - €5078Contactgegevens

Adres:

Scalda

Vlietstraat 11A

4535 HA Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 102

4530 AC Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Koen Rodrigus

0115-641600www.scalda.nl

Vacaturenummer:

V202405150038

Solliciteer

Docent Nederlands

Scalda - Edisonweg 4a 4382 NW Vlissingen

Einddatum: woensdag 05 juni 2024

Maak je wereld en solliciteer bij Scalda!

Per direct ontstaat binnen het cluster maritiem, ict en techniek te Vlissingen de vacature voor een Docent Nederlands (0,6 – 1,0 fte).

Lees meer over de wereld van Techniek

Wat ga je doen?

Als docent bij Scalda heb je een cruciale rol in het belang van het leren van de Nederlandse taal voor studenten, dit doe je door hen te inspireren en te motiveren.

Je organiseert interactieve oefeningen, opdrachten en discussies die hen uitdagen om hun woordenschat, grammatica en schrijfvaardigheid te ontwikkelen. Door verbinding te leggen met beroepen waar we voor opleiden, studenten constructieve feedback te geven en hen aan te moedigen om voortdurend aan hun taalvaardigheid te werken, help je hen hun doelen te bereiken.

Naast het lesgeven besteed je tijd aan nieuwe lesvoorbereiding en voer je verschillende taken uit die bijdragen aan een gestroomlijnde leerervaring voor je studenten.

Tenslotte heb je een taak als coach van studenten en ben je actief in het ontwikkelen van lesstof en het vernieuwen van het onderwijs, zowel inhoudelijk als qua methode.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste, flexibele teamspeler die aantoonbare affiniteit heeft met jongeren vanaf 16 jaar en ouder.

Daarnaast beschik je over:

  • een afgeronde lerarenopleiding of PDG, of je bent bereid om deze te behalen;
  • relevante praktijkervaring in het vakgebied;
  • sterke coachingsvaardigheden: We zoeken een docent die niet alleen les kan geven, maar ook in staat is om een verbinding te creëren met de studenten, hen te motiveren en inspireren;
  • goede ICT-vaardigheden.

Wat bieden we je?

De functie is conform het generieke functieprofiel docent LB en wordt gewaardeerd in functieschaal LB (min. € 3.431,00 / max. € 5.078,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao mbo. Naast dat je gedurende alle schoolvakanties vrij bent zijn er ook nog andere aantrekkelijke voorwaarden. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand) en een tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten. Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor een jaar. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

Informatie:

Heb je geen ervaring in het onderwijs? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op. Een meeloopdag om kennis te maken met het onderwijs is mogelijk.

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer Joris Peeters, teamleider, op telefoonnummer: 06-11410734.

De procedure:

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gebleken geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt tot en met 5 juni 2024 solliciteren. Sollicitaties die niet via de website binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Een assessment kan onderdeel van de selectieprocedure zijn. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 24.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk locatie