Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO

Overig


Branche:

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Consultancy, Advies

Financieel, Accounting

Overig


Dienstverband:

Vast

Overig


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Schipper Accountants B.V.

Schermerhornstraat 2

4463 XD Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 8

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Leonard Quist

0113-239400www.schipperaccountants.nl

Vacaturenummer:

V202104140047

Solliciteer

Junior Assistent Controle

Schipper Accountants B.V. - Schermerhornstraat 2, Goes

Einddatum: maandag 04 juli 2022

Wie ben jij?

Als junior Assistent Controle bij Schipper word je gezien als talent in de dop. Jouw ontwikkeling is voor ons net zo belangrijk als voor jou, dus jouw werkzaamheden worden gekenmerkt door uitdagingen en kansen. Als junior Assistent Controle voer je samen met met jouw collega’s voor een uiteenlopende groep klanten gedegen controlewerkzaamheden uit en voorzie je klanten van structureel goede adviezen. Je signaleert afwijkingen in de financiële administratie en legt je bevindingen vast in de digitale dossiers. Elke dag weer ga jij voor kwaliteit en efficiëntie op het hoogste niveau. Je levert een bijdrage aan de risicoanalyse door informatie te vergaren en onderzoekt of deze voldoende beheerst worden. Je bent door jouw communicatieve vaardigheden goed in staat om het contact met de klant te onderhouden en je legt samen met je collega’s klantbezoeken af.

  • Je verwacht binnenkort over een vwo-diploma te beschikken of je beschikt inmiddels over een vwo-diploma, je volgt een hbo-studie Accountancy of je bent pas afgestudeerd.
  • Je bent kwaliteits- en resultaatgericht.
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondeling communicatieve vaardigheden.
  • Je bent enthousiast, ambitieus en leergierig.
  • Je bent nauwkeurig, toont initiatief en bent integer


Wie zijn wij?

Wij zijn jouw platform! Schipper Accountants biedt jong talent alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. We maken tijd om je dingen uit te leggen, nemen je mee op pad en hebben een mooie studieregeling. En dan hebben we het nog niet eens over ons klantenpakket, waarin je elke dag nieuwe uitdagingen kunt vinden. Onze collega’s staan namelijk iedere dag weer klaar om een grote variëteit aan mkb- en agroklanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel & organisatie en pensioen.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op  de solliciteer-button hieronder om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden via de onderstaande solliciteer-button. Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HR-adviseur Leonard Quist. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Coen Polderman (Disciplinemanager Controle), telefoonnummer 010 – 48 00 155.