Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

FlexibelContactgegevens

Adres:

Zorgstroom

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202106030073

Solliciteer

Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (in opleiding)

Zorgstroom - Breestraat 15 4331ts Middelburg

Einddatum: donderdag 01 juli 2021

Voor al onze locaties op Walcheren binnen de divisie wonen en zorg, zijn wij op zoek naar collega's die op dit moment werkzaam zijn in de functie van Verzorgende IG maar die zich verder willen ontwikkelen tot de functie van Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP). Heb jij een brede interesse in de psychogeriatrische achtergrond van onze clienten dan bied Zorgstroom jou de mogelijkheid aan tot het volgende van de opleiding GVP. Ben jij reeds al werkzaam in de functie van GVP dan nodiogen wij jou ook uit om te solliciteren.

Door de toegenomen complexiteit van de zorg zien we een grotere diversiteit aan gedragsbeelden. De afgelopen jaren zijn verschillende benaderingswijzen ontwikkeld om beter met deze psychogeriatrische problematiek om te gaan. De GVP is naast een zorgprofessional die uitvoerende zorgtaken verricht, een specialist in de directe zorg voor mensen met psychogeriatrische - problematiek.

Om te beginnen ben jij dé persoon die de belangen behartigt als het gaat om de kwaliteit van leven van de psychogeriatrische en psychiatrische cliënt! Alles draait om de aandacht voor het eigen leven en de persoonlijke waarden en interesses, levenskeuzen en zingeving van de cliënt. Jij bent in staat om met jouw kennis, ervaring en inzicht in alle voorkomende psychogeriatrische aandoeningen, collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers te begeleiden, ondersteunen en adviseren. Daar waar nodig schakel je met andere disciplines. Verder signaleer je mogelijkheden tot het verbeteren van kwaliteit en veiligheid en breng je deze in bij het werkoverleg. Daarnaast voer je afspraken uit die zijn vastgelegd in het zorgleefplan van de klant en bewaak je het op maat zijn van de zorg, diensten en het welzijn. Je levert met jouw houding een positieve bijdrage aan de aanspreekcultuur en teamperformance.
Tot slot vervul je een verbindende rol en zorg je voor verdere ontwikkeling en professionalisering van collega’s en vrijwilligers.

We vragen 

• je bent werkzaam als Verzorgende IG, met minimaal een jaar ervaring in de zorg voor psychogeriatrische cliënten
jij bent iemand die binnen vastgestelde procedures, protocollen en werkafspraken zelfstandig cliënten verzorgd en begeleid
• sociale vaardigheden zijn jou niet onbekend, dus je bent een kei als het gaat om tact, geduld, goed kunnen luisteren, inlevingsvermogen, stimuleren, overtuigen en bemiddelen in contacten tussen cliënten, netwerk en vrijwilligers
• je bent in staat gedragsverandering te bewerkstelligen, door deskundigheid, inspiratie en het geven van feedback
• voor deze functie beschik je over het diploma Verzorgende en je bent bereid de opleiding tot GVP te volgen
• tot slot beschik je over kennis van de sociale kaart van de regio alsmede kennis van automatiseringsprogramma’s.

We bieden

• de opleiding tot Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie binnen de divisie Wonen en Zorg. Deze opleiding bestaat uit verschillende modules verdeeld over 13 lesdagen en een aantal zelfstudiedagen/e-learningmodules, studiebelasting gemiddeld 2,5 uur per week. Duur van de opleiding is ongeveer 10 maanden
• volledige vergoeding van de lesdagen
• in de functie van Verzorgende IG en tijdens het volgen van de opleiding een salaris conform de CAO VVT, FWG 35 (afhankelijk van relevante werkervaring) maximaal €2.845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, dit is een bruto uurloon van €18,18. Na het succesvol behalen van de opleiding tot GVP inschaling in FWG 40 (volgens de cao VVT), maximaal €3.060,18 bruto per maand oftewel €19,55 bruto per uur bij fulltime dienstverband. Ben je reeds werkzaam in de functie van GVP inschaling in FWG 40. (salarischalen per 1 juli 2021)

Meer info

Wil jij die specialist zijn die bijdraagt aan het optimaliseren van de zorg rondom cliënten met een psychogeriatrische achtergrond? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Dit kan tot en met 30 juni 2021.

Wil je eerst nog wat extra informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Corine Boeije of Denise Tilroe via telefoonnummer 0118-684 000.