Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

FlexibelContactgegevens

Adres:

Zorgstroom en WVO Zorg heten nu: Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202106030073

Solliciteer

Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (in opleiding)

Zorgstroom en WVO Zorg heten nu: Amarijn - Breestraat 15 4331ts Middelburg

Einddatum: zondag 16 juni 2024

Ben jij een Verzorgende IG of Eerst Verantwoordelijk Verzorgende en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid tot het volgen van de (verkorte) opleiding tot Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) op één van onze locaties binnen de divisie Wonen en Zorg. Ben jij al GVP'er en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook dan nodigen wij jou uit om te solliciteren.

Als GVP'er ben jij dé persoon die de belangen behartigt als het gaat om de kwaliteit van leven van de psychogeriatrische en psychiatrische cliënt!
Alles draait om de aandacht voor het eigen leven en de persoonlijke waarden en interesses, levenskeuzen en zingeving van de cliënt. Jij bent in staat om met jouw kennis, ervaring en inzicht in alle voorkomende psychogeriatrische aandoeningen, collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers te begeleiden, ondersteunen en adviseren. Daar waar nodig schakel je met andere disciplines. Verder signaleer je mogelijkheden tot het verbeteren van kwaliteit en veiligheid en breng je deze in bij het werkoverleg.Je levert met jouw houding een positieve bijdrage aan de aanspreekcultuur en teamperformance.

Anderen omschrijven jou als een verbinder en een sociaal dier. In deze functie zijn vaardigheden zoals tact, geduld, luisteren, overtuigen en bemiddelen van groot belang. Je bent in staat gedragsverandering te bewerkstelligen.

Door de toegenomen complexiteit van de zorg zien we een grotere diversiteit aan gedragsbeelden. De afgelopen jaren zijn verschillende benaderingswijzen ontwikkeld om beter met deze psychogeriatrische problematiek om te gaan. De GVP is naast een zorgprofessional die uitvoerende zorgtaken verricht, een specialist in de directe zorg voor mensen met psychogeriatrische - problematiek.

De opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie wordt volledig betaald door Zorgstroom en deze volg je naast jouw reguliere werkzaamheden. Ook krijg je een volledige vergoeding van de lesdagen. De studieovereenkomst is voor de duur van de opleiding en na het succesvol afronden van de opleiding heb je een baan als GVP'er binnen de divisie Wonen en Zorg;

 • 5 verschillende modulus verdeeld over 13 lesdagen
 •  duur van 10 maanden
 • studiebelasting circa 2,5 uur per week


Ben je werkzaam als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende, dan bieden we jou een verkort traject aan. Heb jij de EVV opleiding recent afgerond (korter dan twee jaar geleden) dan bestaat het traject uit 3 lesdagen. Is het langer dan twee jaar geleden? Ook dan is een verkort traject mogelijk. Deze bestaat uit 6 lesdagen.
Daarnaast bestaat ieder traject uit het volgen van 3 e-learnings, een praktijkopdracht, een proeve van bekwaamheid en een dagdeel met een acteur.

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons een medewerkerspas waarmee je bij ruim 150 lokale ondernemers korting krijgt en kun je voor een heel klein bedrag lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging met een uitgebreid aanbod aan activiteiten!

Wat vragen wij?

 • een diploma Verzorgende IG (eventueel aangevuld met een EVV opleiding)
 •  minimaal een jaar ervaring met de zorg voor psychogeriatrische cliënten
 •  kennis van de sociale kaart van de regio alsmede kennis van automatiseringsprogramma’s

 

Wat bieden wij?

 • volgens de CAO VVT word je afhankelijk van opleiding en ervaring gedurende je opleiding ingeschaald in FWG 35, maximaal €3.256,53 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Na het succesvol behalen van de opleiding word je ingeschaald in FWG 40 maximaal €3.848,27 bruto per maand. Ben je reeds werkzaam in de functie van GVP of EVV dan word je ingeschaald in FWG 40 afhankelijk van werkervaring
 • vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%)
 • reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
 • heb je een zorgverzekering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting
 • 0pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.


Wil je nog wat extra informatie of heb je nog vragen?

Hiervoor kun je contact opnemen met Corine Boeije of Denise Tilroe via 0118-684 000. Reageren op deze vacature kan via onze website https://werkenbijzorgstroom.nl/vacatures/105320-gesp-verzorgende-psychogeriatrie-opleiding

Bekijk locatie