Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Sagro Aannemingsmaatschappij Zeeland

Heinkenszandseweg 22

4453 VG 's-Heerenhoek

Nederland


Contactpersoon:

Personeelszaken Sagro

0113-351710



werkenbijsagro.nl

Vacaturenummer:

V202106110064

Solliciteer

Uitvoerder GWW

Sagro Aannemingsmaatschappij Zeeland

Einddatum: zondag 23 juni 2024

Wat ga je doen?

Als uitvoerder GWW draag je zorg voor de totale uitvoering van diverse projecten, voornamelijk gerelateerd aan grond-, weg- en waterbouw voor de Bokx infra en industrieservice. Je verzorgt de planning, coördinatie van de werkzaamheden, de administratieve afhandelingen en alle maatregelen op het gebied van veiligheid. Kortom, het gehele project van A tot Z. Concreet ben jij verantwoordelijk voor de volgende taken:

  • Planning van de werkzaamheden op het project;
  • De coördinatie van de werkzaamheden m.b.t. personeel, materieel en hulpmiddelen;
  • Het inhuren van materieel, materiaal en hulpmiddelen ten behoeve van projecten met de juiste specificaties, in overleg met de directie;
  • Het geven van instructie en toezien op de veiligheidsregels en arbeidsomstandigheden op te werklocatie;
  • Het mede beoordelen van de onder hem/haar vallende medewerkers.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een uitvoerder met MBO of HBO werk- en denkniveau en/of relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Jij bent iemand die graag de lijnen uitzet en flexibel is in de omgang. Daarbij gaat onze voorkeur uit naar iemand die de volgende diploma’s, certificaten en/of documenten bezit:

  • BHV;
  • VOL-VCA;
  • Rijbewijs BE.

Waar kun jij op rekenen?

Sagro biedt jou een leuke fulltime uitdaging waarbij je je persoonlijke  en professionele talenten verder kunt ontplooien. Werkdagen zijn zelden saai en jouw  werkplekken zijn dan ook zeer dynamisch. Bij Sagro heerst een open en hands-on werksfeer waarbij onze collega’s altijd bereid zijn een stapje harder voor elkaar te lopen. Je komt terecht in een hecht team waarbij vakmanschap en professionaliteit voorop staat. Hier hoort natuurlijk een marktconform salaris bij, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering, pensioenregeling en korting bij onze bouwmarkt. Daarbij zijn er diverse mogelijkheden voor opleiding en nascholing.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.