Bomont

Contactgegevens

Adres:

Bomont

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Nathalie Larivière

0118-586410


www.bomont.nl

Werkgever

Bomont

Werken bij Bomont

Dé Zeeuwse retailer met een gecombineerd assortiment van fashion en lifestyle artikelen van meer dan 100 top merken. Dat is Bomont! Bomont heeft een assortiment voor het hele gezin. Of je nou op zoek bent naar een nieuw item voor jezelf, voor je partner of voor de buurvrouw? Bomont heeft voor ieder wat wils! We hebben 10 inspirerende fysieke winkels en een webshop www.bomont.nl waarvoor we dagelijks met veel plezier honderden pakketjes inpakken. Samen werken we heel hard met één doel:  zoveel mogelijk klanten blij maken met onze mooie producten en verrassende service!

Bomont groeit, groei jij met ons mee? Je zal jezelf niet snel vervelen in onze dynamische organisatie! We veranderen namelijk continu. Dat zorgt natuurlijk wel voor een hoge werkdruk. Ben je flexibel ingesteld, is niets voor jou te gek en ben je lekker enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het leuke van een groeiende organisatie is dat er altijd ruimte is voor nieuwe ideeën! Denk jij dat we het beter kunnen doen?

Het Bomont team bestaat uit meer dan tweehonderd fantastische, passievolle en heel enthousiaste collega’s. Met elkaar maken we zoveel mogelijk klanten blij met onze mooie producten en verrassende service. We durven risico’s te nemen en streven naar het beste resultaat.

Je krijgt de kans om werkervaring op te doen bij een snel groeiende organisatie, de mogelijkheid om veel te leren en om jouw CV een boost te geven. Daarnaast kom je in een team terecht met gezellige collega’s die graag samen met jou borrelen op leuke personeelsfeestjes!

https://www.youtube.com/watch?v=0sir2enzrl4