Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

VMBO

Overig


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Stagesoort:

Afstudeer

Leer- / werkplek

Vakantiebaan

Werkervaring


Studierichting:

Commercieel, Verkoop

OverigContactgegevens

Bezoekadres:

Bomont

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Nathalie Larivière

0118-586410www.bomont.nl

Stagenummer:

S202203310001

Solliciteer

Stage Retail Sluis

Bomont - Bomont Sluis

Einddatum: zondag 16 juli 2023

Ben jij opzoek naar een BOL stage? Wil jij stage lopen bij de fashion én lifestyle retailer van Zeeland en Noord-Brabant? Dan zijn wij een match!

HOE ZIET JOUW STAGEDAG ERUIT?

Als stagecollega ben jij ons visitekaartje van de winkel! Jij werkt mee als verkoopmedewerker en maakt onderdeel uit van ons team. Samen met jouw collega’s zorgen jullie dat de winkel er fantastisch uit ziet en halen jullie het maximale uit alle verkoopmogelijkheden in de winkel. Jij hebt alle aandacht voor de klanten en maakt dat zij met een goed gevoel naar buiten gaan.

Binnen Bomont ben jij altijd bezig: jij staat achter de kassa, helpt de binnengekomen kleding in de winkel te presenteren, verwerkt webshop orders, kleedt één van de paspoppen fantastisch aan en jij zorgt ervoor dat onze winkel er op en top uitziet. Van alles wat dus! Op naar je volgende stagedag!

BEN JIJ DE PERFECTE MATCH?

Naast het feit dat jij een super leuke collega bent neem je het volgende mee:

  • Geen ervaring? Geen probleem!
  • Je volgt een retail gerelateerde opleiding MBO niveau 2, 3 of 4;
  • Je bent op zoek naar een BOL stageplek;
  • Een flexibele instelling die matcht met onze openingstijden;
  • Klantvriendelijk: jij doet alles voor een glimlach!

Ben jij een zelfstandig en leergierig persoon? Hou jij van aanpakken én veel initiatief nemen? Dan is dit de perfecte stage voor jou! Wij zorgen ervoor dat jij aan het eind van je stageperiode klaar bent om als verkoopmedewerker aan de slag te gaan. Hoe fijn is dat?!

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?
  • Een leuke stagevergoeding;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een erkend leerbedrijf;
  • Veel ruimte voor eigen ideeën;
  • 20% korting op alles wat Bomont verkoopt én leuke extra’s;
  • Leuke activiteiten op de planning! Een welkomstdag op het hoofdkantoor, personeelsavonden én personeelsfeestjes om nooit te vergeten.
 
OVER ONS

Bomont heeft op dit moment twaalf winkels en een webshop waarvoor we dagelijks met veel plezier honderden pakketjes inpakken. Ons gezellige team bestaat uit meer dan 350 collega’s, daar kan jij er één van zijn!

Wist je dat Bomont uitgeroepen is tot Beste Leerbedrijf van 2023 én 2019 in de sector Handel? Iets waar wij erg trots op zijn! Wij krijgen energie van het opleiden en begeleiden van studenten en streven ernaar om jou ‘klaar te stomen’ voor het werkveld. Als stagecollega krijg jij veel ruimte om verschillende processen binnen de organisatie te leren kennen. Samen met jouw collega’s creëren wij een gezellige werksfeer, waarin jij veel gaat leren en werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Herken jij jezelf in deze stage? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton en dan zien wij jou hopelijk snel in een van onze twaalf Bomont winkels!

Heb je vragen over deze vacature? App met HR via de WhatsApp button of stuur een e-mail naar: werken@bomont.nl