Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

VMBO

HBO

MBO


Regio:

Schouwen-Duiveland


Stagesoort:

Werkervaring

Vakantiebaan

Leer- / werkplek


Studierichting:

Horeca, Toerisme, FacilitairContactgegevens

Bezoekadres:

Landal Burgh-Haamstede

Daleboutsweg 9

4328 PN Burgh-Haamstede

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. A van Goudoever

0111-657000www.landal.nl/parken/resort-haamstede#filter:eyJzdCI6OTI1LCJzIjoiMyJ9

Stagenummer:

S202405300001

Solliciteer

 

Wat ga je doen?

Een onvergetelijke vakantie voor onze gasten begint en eindigt bij onze medewerkers. In jouw stage ben je samen met je collega's het visitekaartje van het park en bezorgen jullie onze gasten een onvergetelijk verblijf. Op onze parken zijn 3 locaties waar je kunt leren om servicegericht en klantvriendelijk met gasten om te gaan: de Receptie, de Horeca en de Mini-Market. In het kort: je verwelkomt gasten, beantwoordt hun vragen en lost problemen op. Je checkt gasten in en uit, verzorgt koffie met gebak, maakt een reservering voor de padelbaan en serveert snacks aan onze bowling gasten. Daarnaast reken je producten af in de Mini-Market, verhuur je e-bikes en vul je artikelen bij waar nodig.

Kortom: wij bieden je een heel leuke en afwisselende stageplaats. Nu heb je een beetje een beeld over het werken in een vakantiepark. Onze gasten zijn over het algemeen relaxed en ontspannen. En hoe fijn is het om te kunnen werken in een mooie omgeving in de natuur, vlakbij het strand en de zee!


Wie zoeken wij?

Jij bent het visitekaartje van ons park en dat vraagt om een gastvrije ontvangst voor al onze gasten, een dienstverlenende instelling, enthousiasme, een goede inzet en een stralende glimlach. Wij verwachten van jou:

 • een opleiding binnen de travel, luchtvaart, recreatie, office of horeca
 • zelfstandigheid
 • stressbestendigheid
 • lef om aan te geven wat je wilt leren
 • de wil om het optimale uit je stage te halen
 • tijd, zodat je voor een langere periode (fulltime) met ons team kunt meedraaien om een goed beeld te krijgen van wat bij je past en waar jouw kwaliteiten liggen. Daarnaast verwachten we dat je sociaal bent, uiteraard naar de gasten en ook naar je collega's en je medestagiaires toe.

 

Wat bieden wij?

Wat leuk dat je van Vakantie je vak wilt maken! Om jouw stage zo goed mogelijk van start te laten gaan, hebben we onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden vast voor jou op een rij gezet:

 • Een stagevergoeding van € 500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
 • Mogelijkheid om in een stagewoning te overnachten
 • Goede begeleiding door een gediplomeerde en SBB erkende praktijkbegeleider
 • korting op diverse producten uit de Mini-Market
 • Volgens vastgestelde personeelsafspraken kun je gebruikmaken van de (sport)faciliteiten. Verder hebben onze stagiaires ons verteld dat: ze zich zeer op hun gemak voelen bij ons, ze vinden dat ze leuke collega's hebben, ze zo lekker verdienen, er een goede balans is tussen werk en vrije dagen, de afwisseling en diversiteit een grote plus is, ze zich niet snel vervelen, ze het unaniem een heel leuke ervaring vinden waarmee je veel kanten op kunt.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.