Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Consultancy, Advies

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland

Schouwen-Duiveland

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Schipper Accountants B.V.

Schermerhornstraat 2

4463 XD Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 8

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Anita Vermunt

0113-239400www.schipperaccountants.nl

Vacaturenummer:

V202301200058

Solliciteer

Belastingadviseur

Schipper Accountants B.V. - Goes

Einddatum: zaterdag 03 augustus 2024

Je bent toe aan verdieping en een volgende stap in je carrière. Met de functie Belastingadviseur biedt Schipper Accountants je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in dit vakgebied. We zien in jou de veelzijdige deskundige, die onze klanten verzekerd van optimale fiscale adviezen. Een enthousiaste collega met de juiste focus op ons kantoor, onze klanten en jezelf. Krijg je naast het vakinhoudelijke werk energie van het netwerken? Dan bieden we je alle ruimte. Dat is hoe wij werken: je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Je hebt je universitaire studie succesvol afgerond. Dat kan zijn Fiscaal recht, Fiscale economie of RB master belastingadviseur. Daarnaast heb je al zeker vijf jaar relevante werkervaring met name in belastingadvies binnen het MKB segment. Dit heeft je gevormd tot de stabiele factor, waarop niet alleen klanten, maar ook collega’s kunnen bouwen.

Wat je gaat doen

Als Belastingadviseur werk je zelfstandig, maar je doet het werk niet alleen. Samen met je collega’s werk je aan onderscheidende adviezen en reviews. Je haalt energie uit het analyseren van fiscale vraagstukken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en verantwoordelijk voor het beheer van klantenportefeuilles. Als je fiscale kansen ziet, pak je die op. Natuurlijk ligt je focus ook intern. Je bent een vraagbaak voor collega’s en begeleidt jongere collega’s om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk en voelt een sterke verantwoordelijkheid om de werkzaamheden op jouw manier te coördineren. Prettig aan jou is dat je ambitieus en leergierig bent. Je gaat geen klus uit de weg.

Wat je meeneemt

Je beweegt je gemakkelijk tussen ons en onze klanten. Naast jouw inzet voor optimale fiscale advisering, heb je oog voor kwaliteit en ben je een prettige gesprekspartner. Het delen van kennis, vragen stellen en samenwerken met anderen doe je op een natuurlijke, ontspannen manier. Jij ziet kansen in plaats van bedreigingen en benoemt behoeftes bij klanten waarvan ze zichzelf nog niet bewust waren.

Wat we bieden

Een goed salaris als waardering voor jouw inzet vinden we normaal. Daarnaast biedt werken bij Schipper nog veel meer pluspunten:

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals 29 vrije dagen, een laptop van de zaak, de mogelijkheid om thuis te werken (we betalen graag mee aan je thuiswerkplek) en flexibele werktijden, waardoor jij de vrijheid hebt om je werkdag zelf in te delen.
  • Veel verantwoordelijkheid, zonder je in het diepe te gooien.
    Met onze eigen Schipper Academy zorgen we ervoor dat je snel bekend bent met het werken bij onze organisatie; door met en van andere starters te leren, kom je verder.
  • Goede begeleiding en een buddy als vast aanspreekpunt.
  • Je leert veel op de werkvloer en krijgt alle ruimte als je nog verder wilt leren.
  • Met onze interne opleidingstrajecten, met name gericht op je soft skills, word je de beste versie van jezelf.
  • Onze gesprekkencyclus biedt je veel vrijheid: je bepaalt zelf de doelen waaraan je wil werken en wat jouw stip op de horizon is.
  • Een laptop van de zaak.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie