Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Uitvoerend, Productie

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast

Tijdelijk

Vast



Contactgegevens

Adres:

Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202309060031

Solliciteer

Verzorgende IG Nieuw-Sandenburgh

Amarijn - Nieuw Sandenburgh Veere

Einddatum: zaterdag 10 augustus 2024

Voor verschillende afdelingen van Nieuw Sandenburgh zijn we op zoek naar collega's in de functie van Verzorgende IG. Dit geldt voor zowel de afdeling somatiek (Iepenhof), psychogeriatrie (Rozenhof) als de afdelingen waar verpleeghuiszorg (Kruidhof en Valkenhof) wordt geboden.

Wat maakt het werken op onze mooie locatie Nieuw Sandenburgh in Veere zo aantrekkelijk? We hebben het de collega's ter plekke gevraagd; zoveel hoofden, zoveel zinnen, maar met één grote gemene deler: "Aan de rand van Veere staat een mooi zorg-/verpleeghuis waar met grote passie door fijne collega's zorg wordt verleend!"

Nieuw Sandenburgh is een fijne woonzorglocatie waar bewoners met en zonder een psychogeriatrisch ziektebeeld wonen. Er wordt op een belevingsgerichte manier gewerkt en gewoond, waarbij er zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de eigen regie van onze bewoner. Samen met een enthousiast team van collega's ga je zorgen voor een zo veilig mogelijk en herkenbaar thuis voor onze bewoners. Een sfeer waarin de bewoner en zijn omgeving zich welkom voelen waarbij zij hun leven kunnen leven zoals zij dat willen, waar ze ook wonen. En daarin gaan we best ver. Je komt te werken in een team waar iedereen betrokken is met de bewoners, maar ook met elkaar. Wij zijn een team met verschillende talenten en teamrollen, we vullen elkaar aan en zien de samenwerking als middel om de kwaliteit van de zorg te optimaliseren. Kom jij bij ons werken dan gaan we graag met elkaar in gesprek om te kijken over welke talenten jij beschikt.

Voor deze functie geldt dat er in verschillende (nacht)diensten, ook in het weekend, wordt gewerkt. Passen de uren niet bij jouw mogelijkheden, we bespreken dit graag met je. Ben je benieuwd naar verhalen van onze collega's? Lees dan hier verder: https://werkenbijzorgstroom.nl/verhalen/het-een-op-een-contact-met-bewoners-zo-belangrijk en https://werkenbijzorgstroom.nl/verhalen/verzorgende-ig-een-functie-met-inhoud.

We vragen:

  • Een diploma verzorgende IG of een vergelijkbare opleiding. Ben je binnenkort klaar met je opleiding? Ook dan ben je van harte welkom!
  • Flexibele inzetbaarheid.

 

We bieden:

  • Een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
  • Een salaris conform de cao VVT, inschaling voor de functie van Verzorgende IG in FWG 35 (maximaal €3.256,53 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Passen de uren in deze vacature niet bij jouw mogelijkheden, we bespreken dit graag met je!
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
  • Reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
  • Heb je een zorgverzekering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.

 

Wil je meer informatie over de genoemde functie en/of de verschillende afdelingen op onze locatie Nieuw Sandenburgh? Neem dan contact op met Jolanda Bogaard, locatiesecretaresse via 06-10119319 (ook WhatsApp) of per mail secretaressens@zorgstroom.nl of Marjolein van den Boezem, kwaliteitsverpleegkundige via 06-11925247 (ook WhatsApp) of mvdboezem@zorgstroom.nl

Heb je interesse in een van de functies? Graag ontvangen wij jouw reactie! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Deze vacature heeft geen sluitingsdatum.

 

Bekijk locatie