Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Uitvoerend, Productie

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast

Tijdelijk

VastContactgegevens

Adres:

Zorgstroom

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202309060031

Solliciteer

Diverse zorgfuncties op locatie Nieuw Sandenburgh

Zorgstroom - Nieuw Sandenburgh Veere

Einddatum: zondag 28 april 2024

Wat maakt het werken op onze mooie locatie Nieuw Sandenburgh in Veere zo aantrekkelijk? We hebben het de collega's ter plekke gevraagd; zoveel hoofden, zoveel zinnen, maar met één grote gemene deler: "Aan de rand van Veere staat een mooi zorg-/verpleeghuis waar met grote passie door fijne collega's zorg wordt verleend!"

Voor verschillende afdelingen van Nieuw Sandenburgh zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Dit geldt voor zowel de afdeling somatiek (Iepenhof), psychogeriatrie (Rozenhof) als de afdelingen waar verpleeghuiszorg (Kruidhof en Valkenhof) wordt geboden. Kom jij werken in één van onderstaande functies op onze locatie aan de rand van het pittoreske Veere? Je kunt aan de slag als:
• Verzorgende IG, ook nachtendiensten
• Afdelingsverpleegkundige

Voor alle genoemde functies geldt dat er in verschillende (nacht)diensten, ook in het weekend, wordt gewerkt. Passen de uren niet bij jouw mogelijkheden, we bespreken dit graag met je. Ben je benieuwd naar verhalen van onze collega's? Lees dan hier verder: https://werkenbijzorgstroom.nl/verhalen/het-een-op-een-contact-met-bewoners-zo-belangrijk en https://werkenbijzorgstroom.nl/verhalen/verzorgende-ig-een-functie-met-inhoud

Jij krijgt bij ons een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd.
Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons een Zorgstroom X-tra voordeelpas waarmee je korting krijgt bij ruim 150 lokale bedrijven en kun je voor een klein bedrag lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging met een uitgebreid aanbod aan activiteiten!

Wat vragen wij?

Voor de functie van verzorgingsassistent heb je geen specifiek diploma nodig.
Wel vragen we een afgeronde opleiding voor de volgende functies. Ben je bijna klaar met je opleiding? Ook dan ben je van harte welkom!

  • Verzorgende IG: diploma Verzorgende IG of een vergelijkbare opleiding
  • Afdelingsverpleegkundige: diploma Verpleegkundige niveau 4 of een vergelijkbare opleiding, je bent BIG-geregistreerd

 

Wat bieden wij?

Je wordt ingeschaald volgens de cao VVT, we houden rekening met relevante werkervaring.
Hieronder vind je per functie de inschaling, aangegeven als maximaal bruto uur- en maandloon bij een fulltime dienstverband. De inschaling is als volgt:

  • Verzorgende IG: FWG 35 (€20,30 - €3.177,10)
  • Afdelingsverpleegkundige: FWG 45 (€23,99 - €3.754,41)

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de genoemde functies en/of de verschillende afdelingen op onze locatie Nieuw Sandenburgh? Neem dan contact op met Jolanda Bogaard, locatiesecretaresse via 06-10119319 (ook WhatsApp) of per mail secretaressens@zorgstroom.nl of Marjolein van den Boezem, kwaliteitsverpleegkundige via 06-11925247 (ook WhatsApp) of mvdboezem@zorgstroom.nl

Heb je interesse in een van de functies? Graag ontvangen wij jouw reactie! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Deze vacature heeft geen sluitingsdatum.

Bekijk locatie