Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Uitvoerend, Productie

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast

Tijdelijk

Vast



Contactgegevens

Adres:

Zorgstroom en WVO Zorg heten nu: Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202309060032

Solliciteer

Verpleegkundige in de wijk

Zorgstroom en WVO Zorg heten nu: Amarijn - Team Middelburg Noord

Einddatum: zondag 16 juni 2024

In de functie van Verpleegkundige kom je bij de cliënten thuis. Samen met de wijkverpleegkundige coördineer je de zorgtaken- en werkzaamheden. Je bent samen verantwoordelijk voor het totale zorgproces, van intake tot eindevaluatie. Je informeert en overlegt met collega’s over de voortgang van de zorg. Wij hebben hiervoor verschillende overlegvormen. Je bent in de wijk niet alleen bezig met de lichamelijke zorg, maar draag je zeker ook zorg voor een stukje mentaal welbevinden. Je werkt samen met verschillende disciplines om zo de best mogelijke zorg te kunnen leveren. Tijdens je werk, kom je in de leefomgeving van ouderen, zieken, jonge gezinnen of andere zorgvragers. Je gaat het gesprek met de mensen aan, je biedt een luisterend oor, je verplaatst je in de ander zijn situatie en toch doe je wat je moet doen.

Je zorgt voor korte lijnen naar huisartsen, andere eerste- en tweedelijns organisaties en naar informele zorg- en welzijnsorganisaties. Je werkt in verschillende diensten: ochtend, middag of avond. Daarbij bieden we je de mogelijkheid om langere (8 uurs) diensten te werken, verdeeld over de wijk en taken op kantoor. Kortom, wij bieden jou een afwisselende baan die veel voldoening geeft met ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling!

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je van ons een medewerkerspas waarmee je bij ruim 150 lokale ondernemers korting krijgt en kun je voor een klein bedrag lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging met een uitgebreid aanbod aan activiteiten!

Wat vragen wij?

  • Bij ieder huisbezoek neem je vooral mensenkennis mee in je bagage
  • Als geen ander weet je dat er steeds meer behoefte is aan een praatje, je signaleert, bent oplettend en weet bij iedere cliënt de juiste afstemming te vinden tussen tijd en mogelijkheden
  • Uiteraard ben je vakbekwaam als het gaat om allerlei verpleegtechnische handelingen en ben Je bekend met je bevoegdheden. Die uitleg weet je ook goed over te brengen op de cliënt, omdat je communicatief sterk bent
  • Je organiseert je eigen werkzaamheden en geef je de beste uitvoering aan zelfstandig en zelfsturend werken
  • Een diploma Verpleegkunde.

 

Wat bieden wij?

  • Een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
  • Een salaris conform de cao VVT, waarbij je ingeschaald wordt in de functie van Verpleegkundige, FWG 45 (maximaal €3.848,27 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Bij de inschaling wordt gekeken naar relevante werkervaring.
  • Passen de uren in deze vacature niet bij jouw mogelijkheden, we bespreken dit graag met je!
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
  • De uren die jij gaat werken bespreken we graag met je
  • Heb je een zorgverkering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.

Meer informatie?

Wil je nog wat extra informatie of heb je nog vragen? Of wil je nog even doorpraten met iemand van het team? Bel dan met een collega van van het team via 06-11925653 (bij voorkeur in de middaguren).

Ben je enthousiast geworden? Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Graag ontvangen wij jouw reactie! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk locatie