Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overig


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-Duiveland


Salaris indicatie:

€2938 - €4471Contactgegevens

Bezoekadres:

Syntess Software

Gouwepoort 2

4301 RZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Romy Zuidema

088 40 80 400www.werkenbijsyntess.nl

Vacaturenummer:

V202310230030

Solliciteer

Software Tester

Syntess Software - Zierikzee

Einddatum: zaterdag 16 maart 2024

Als Software Tester bij Syntess Software in Zierikzee …  

… krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in het aantonen van het kwaliteitsniveau van onze software. Samen met je team duik je zowel in nieuwe functionaliteiten als het onderhouden van de bestaande functionaliteiten. Jouw rol? Het bepalen van de ultieme teststrategie op basis van  slimme risico-inschattingen. In deze uitdagende positie krijg je de vrijheid om het volledige scala aan testontwerptechnieken toe te passen. 


Hoe ziet een dag in het leven van een software tester bij Syntess Software eruit? 
 

Jouw dag begint met het checken van de dagelijkse build. Je kijkt welke wijzigingen erin zitten en voert op basis daarvan enkele regressietesten uit. Je neemt deel aan de stand-up waarbij een Developer aangeeft dat er een nieuwe wijziging getest kan worden. Je begint met testen aan de hand van de opgestelde specificaties. Je documenteert je resultaten op een gestructureerde wijze en deelt deze met je team. Ook leg jij deze testcases vast in het testcase managementsysteem. Aanvullend stel je een tekst op voor de nieuwe functionaliteit die als basis dient voor externe productdocumentatie. Deze en andere wijzigingen verwerk je vervolgens in de handleiding. 

Na de lunch krijg je een verzoek dat een opgeloste fout met spoed getest moet worden zodat onze klanten zo snel mogelijk geholpen worden. Jij doorziet de mogelijke risico’s binnen deze wijziging en geeft aan het einde van de dag jouw waardeoordeel af met een groen licht.


De afdeling ...
 

.... bestaat uit zo’n vijftig collega’s die sterk zijn in verschillende disciplines binnen de afdeling Productontwikkeling. Je komt te werken in het team dat o.a. de financiële en logistieke modules van ons ERP-pakket Syntess Atrium beheert. Hoewel je primair de rol als tester zal uitoefenen, kan je door je inbreng ook invloed uitoefenen op de te ontwikkelen functionaliteit en usability. Dit team bestaat met jou erbij uit tien personen, waarvan nog één andere tester. Daarnaast heb je nog drie collega-testers bij andere teams met wie je kunt sparren en overleggen.  


Wat heb jij te bieden?
 

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een achtergrond in de IT of met een administratieve of financiële richting.
  • Werkervaring in een soortgelijke functie als software tester / test engineer / developer is een pre. 
  • Je bent communicatief vaardig, een teamplayer en kunt zaken kritisch en analytisch doorgronden.

Heb je nog geen relevante werkervaring, maar ben je enthousiast om jezelf te ontwikkelen in dit vakgebied? Ook dan nodigen we je uit te reageren! 


Wat hebben wij te bieden?
 

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.938,24 en maximaal € 4.471,26 op basis van een 40-urige werkweek.
  • Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en winstuitkering.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels opleidingen en trainingen en door congressen of seminars bij te wonen.
  • De mogelijkheid om hybride te werken.
  • De mogelijkheid tot het kopen van extra verlofuren.
  • 26 vakantiedagen op jaarbasis, aandacht voor een goede werkplek, gezonde arbeidsomstandigheden en de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering van CZ.
  • En nog veel meer …, fruit, gratis parkeren, fijne collega’s, goede sfeer, interne opleidingen.

 

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? 

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Meer informatie over werken bij Syntess Software kun je vinden op www.werkenbijsyntess.nl of neem contact op met Johan Arensman op 088 - 40 80 400 voor vragen over de vacature. 

Bekijk locatie