Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overig


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-Duiveland


Salaris indicatie:

€2938 - €4471



Contactgegevens

Bezoekadres:

Syntess Software

Gouwepoort 2

4301 RZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Romy Zuidema

088 40 80 400



www.werkenbijsyntess.nl

Vacaturenummer:

V202310230030

Solliciteer

Software Tester

Syntess Software - Zierikzee

Einddatum: vrijdag 10 mei 2024

Als Software Tester bij Syntess Software in Zierikzee …

… krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in het aantonen van het kwaliteitsniveau van onze software. Krijg jij een kick wanneer je fouten in software vindt? Duik dan samen met ons team in nieuwe aanpassingen met maar één doel: de hoogste standaard van kwaliteit hanteren. Jouw rol? Het bepalen van de ultieme teststrategie op basis van slimme risico-inschattingen. In deze uitdagende positie krijg je de vrijheid om het volledige scala aan test-ontwerptechnieken toe te passen.

Je zet je pc aan, pakt een kop koffie en …

… jouw dag begint met het checken van de dagelijkse build. Je kijkt welke wijzigingen zijn toegevoegd en voert op basis daarvan enkele regressietesten uit. In de ochtend neem je deel aan de stand-up waarbij een Developer aangeeft dat er een nieuwe wijziging getest kan worden. Je begint met testen aan de hand van de opgestelde specificaties waarbij jij je resultaten documenteert en deelt met je team. Aanvullend stel je een tekst op voor de nieuwe functionaliteit die als basis dient voor de externe productdocumentatie.

Daarna krijg je het verzoek om een opgeloste fout met hoge prioriteit te testen, zodat onze klanten zo snel mogelijk geholpen worden. Jij doorziet de mogelijke risico’s binnen deze wijziging en in samenwerking met het team geef jij je waardeoordeel af met een groen licht.

Het team …

.... bestaat uit zo’n 20 collega’s die sterk zijn in verschillende disciplines binnen de afdeling Productontwikkeling, bestaande uit 50 collega’s. Het team bestaat voornamelijk uit fullstack developers die aan onze webapplicaties werken. Ieder heeft zijn eigen specialisatie en samen vorm je een sterk team dat elkaar aanvult. Door de Agile-werkwijze die wij hanteren verbeteren wij ons ontwikkelproces continu. Door middel van zelfstudie en kennissessies streven wij ernaar om ook het maximale uit jou te halen.

Wat we van jou verwachten

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
  • Werkervaring in een soortgelijke functie als software tester / test engineer / developer is een pre.
  • Je bent communicatief vaardig, een teamplayer en kunt zaken kritisch en analytisch doorgronden.

Als je niet volledig aan alle eisen voldoet, maar je ziet toch een leuke uitdaging in deze rol, dan moedigen we je aan om ook te solliciteren! We horen graag van je.

Wat je van ons mag verwachten

Syntess Software is een fijne werkgever met oog voor haar medewerkers. Bij Syntess kan je jezelf zijn en doen waar je goed in bent. Kom je er even niet uit? Dan staan je collega’s voor je klaar om je weer een stapje verder te helpen. Je bent onderdeel van het grote geheel waarbij de kwaliteit van het werk en ons product voorop staat. Onze gezamenlijke doelstelling is om de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid te bieden met een prachtig pakket.

En verder ...

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.938,24 en maximaal € 4.471,26 op basis van een 40-urige werkweek. 
  • De mogelijkheid tot een kortere werkweek dan 40 uur.
  • Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en winstuitkering.
  • De mogelijkheid om een ISTQB of TMAP certificaat te behalen.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels opleidingen, trainingen, congressen of seminars bij te wonen. 
  • De mogelijkheid om hybride te werken. 
  • De mogelijkheid tot het kopen van extra verlofuren. 
  • 26 vakantiedagen op jaarbasis, aandacht voor een goede werkplek, gezonde arbeidsomstandigheden en de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering van CZ. 
  • En nog veel meer …, fruit, gratis parkeren, fijne collega’s, goede sfeer.

 

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Meer informatie over werken bij Syntess Software kun je vinden op www.werkenbijsyntess.nl of neem contact op met Johan de Bruine op 088 - 40 80 400 voor vragen over de vacature. 

Bekijk locatie