Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Detailhandel

Handel, Groothandel


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911



www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202310260040

Solliciteer

Verkoper Tegels & Sanitair

Groep De Hoop - Terneuzen

Einddatum: zondag 09 juni 2024

 

Ben jij een échte badkamermeester? Creatief, meedenkend en zet jij de klant altijd op nummer 1? Heb jij daarnaast ervaring in het verkopen van badkamers en tegels van gerenommeerde merken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Dit wordt jouw baan

Vanuit onze eigentijdse showroom met gerenommeerde merken geef je advies aan onze klanten over het uitgebreide assortiment tegels en sanitair. Bij jou voelen onze klanten zich begrepen. Jij helpt hen met het uitdenken van hun plannen en maakt een sprankelend ontwerp. Het hele proces van ontwerp en adviseren, het maken van (meerwerk)offertes, de verkoop en eventuele nazorg behoort tot je takenpakket. Je komt terecht in een hecht team van zes verkopers in de showroom waarin naast tegels en sanitair ook complete keukens en badkamers worden verkocht. Onderdeel van jouw taken zijn:

  • Het geven van advies over ons uitgebreide assortiment tegels en sanitair;
  • Vol inspiratie en enthousiasme begeleiden van onze klanten naar het sluiten van een koopovereenkomst; 
  • Het opstellen van offertes voor onder meer een complete badkamerinrichting of -renovatie;
  • Samenwerken met jouw collega’s van backoffice voor een correcte afhandeling van de orders. 

Dit zijn wij

Logus-De Hoop: de ideale mix van hard werken, een gedreven team en gemoedelijke sfeer. Wij zijn trots op ons vakmanschap en de flexibiliteit die wij bieden aan onze klanten. We zijn een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen. Daarnaast hebben enkele vestigingen een showroom waar fraaie badkamer- en keukenopstellingen worden getoond. Met elf bouwcenters en vijf showrooms is Bouwcenter Logus-De Hoop een begrip in de regio's Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland. 

Wij geloven in het succes van samenwerken en een open communicatie om doelen te bereiken. Met de hoogste productkwaliteit als topprioriteit delen wij onze kennis en ervaring met meer dan 45 zusterondernemingen, waarmee wij het concern De Hoop Terneuzen vormen. Al 110 jaar verankerd in de bouw: dat is de kracht van Groep De Hoop. 

Dit breng jij mee

Direct bij binnenkomst in onze showroom staat de klant bij jou centraal. Doordat je goed luistert en doorvraagt, krijg je hun verwachtingen snel naar boven. Jouw kennis van producten en mogelijkheden zorgen ervoor dat zij zich vertrouwd voelen en steeds goed geïnformeerd zijn. Daarnaast neem je mee: 

  • Werkervaring als verkoper. Heb je deze opgedaan binnen de verkoop van tegels en sanitair? Dan vinden wij dat een mooie bonus;
  • Mbo-werk- en -denkniveau;
  • Creativiteit en ruimtelijk inzicht waarmee je wensen omzet in verrassende, heldere ontwerpen;
  • De wil om je in een klein verkoopteam samen te werken waar dat kan;
  • Uitstekende verkoopkwaliteiten.

Dit bieden wij

Jouw werkdag? Die is nooit hetzelfde. Je ontmoet verschillende klanten waardoor je telkens voor een nieuwe uitdaging staat. Dat houd jou scherp en het werk afwisselend. Daarnaast ontvang je: 

  • Een uitdagende en afwisselende baan 
  • Een salaris dat past bij jouw kennis en (werk)ervaring;
  • Goede secundaire voorwaarden, waaronder personeelskorting en pensioenopbouw;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Minimaal 25 vakantiedagen;
  • De mogelijkheid trainingen en/of opleidingen te volgen die jou helpen verder te groeien binnen je functie of binnen ons bedrijf;
  • Een warm welkom in een enthousiast en betrokken team waarbij we de tijd nemen om je alles te vertellen over onze processen, afdelingen en missie.

Wil jij bouwen aan jouw loopbaan?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Veronique Leeuwenburg, Hoofd showroom, tel.nr. 0115 68 06 37.

 

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie