Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202310260052

Solliciteer

Allround Timmerman

Groep De Hoop

Einddatum: maandag 25 december 2023

Ben jij de allround timmerman die geboren is voor het maken van prefab elementen? Geldt voor jou wat je ogen zien, maken je handen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit wordt jouw baan

Als allround timmerman binnen onze prefab afdeling ga je aan de hand van technische tekeningen te werk. Je zorgt ervoor dat met de beschikbare materialen in onze fabriek prefab elementen worden gemaakt. Deze prefab elementen worden vervolgens getransporteerd naar onze klanten. 

Dit zijn wij

Fassaert Beton B.V. levert en produceert kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten van beton. Het bedrijf is een oplossingsgerichte en innovatieve aanbieder van duurzame betonnen bestratingsmaterialen, rioleringsproducten en dijk- en oeverbekleding. Samen met meer dan 45 zusterondernemingen vormt Fassaert Beton B.V. het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 110 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Dit breng jij mee

Je neemt initiatief en bent fysiek fit. Je hebt werkervaring in een productiegerelateerde werkomgeving of wilt hier graag in werken. Je bent flexibel en biedt ondersteuning bij overige productiewerkzaamheden wanneer de situatie hier om vraagt. Daarnaast beschik je over:

  • een scherp oog voor kwaliteit, orde en netheid;
  • een heftruckcertificaat of je bent bereid deze te behalen.

Dit bieden wij

Een afwisselende, zelfstandige en uitdagende functie in een dynamische en stimulerende werkomgeving, binnen een mooi en groot familiebedrijf waar geen dag hetzelfde is. Er is ruimte voor eigen initiatief en je werkt samen in een team met fijne collega’s. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevantie ervaring;
  • Goede secundaire voorwaarden;
  • Samenwerken in een ervaren en professionele organisatie.

Wil jij bouwen aan jouw loopbaan?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Jerfy Booij via tel.: 0115 680 220 of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

 

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.