Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Transport, Opslag, Distributie 


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop

Logistiek, Transport

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911



www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202310260044

Solliciteer

Commercieel medewerker binnendienst

Groep De Hoop - Terneuzen

Einddatum: zondag 09 juni 2024

Zoek je een uitdagende functie waarin je jouw commerciële vaardigheden kunt inzetten en verder ontwikkelen? Krijg jij energie van een verrassend verkoopgesprek? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Dit wordt jouw baan

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je onderhoudt contact met bestaande klanten en potentiële klanten en adviseert hen over ons uitgebreide assortiment bouwgrondstoffen. Verder voer je inspirerende verkoopgesprekken die leiden tot concrete afspraken en overeenkomsten. Je verwerkt binnenkomende aanvragen en offertes en handelt de opdrachten correct af. Je signaleert kansen en pakt deze op om zo projecten op te starten met nieuwe en bestaande klanten. 

Dit zijn wij

De Hoop Bouwgrondstoffen is gevestigd in Terneuzen en is producent en leverancier van weg- en waterbouwmaterialen, zand, grind en cement. Naast onze locatie in Terneuzen hebben wij verschillende depots gevestigd in Zuid-Nederland. Overal om je heen zie je onze grondstoffen terug. Onder andere in asfalt, viaducten, gebouwen, dijken en tunnels. Maar ook op het fietspad en op de landingsbanen van Schiphol. Door actief bezig te zijn met innovatieve en duurzame ontwikkelingen zetten we ons in voor een beter milieu. Samen met meer dan 45 zusterondernemingen vormt De Hoop Bouwgrondstoffen het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 110 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

 

Dit breng jij mee

Jij bent klantgericht en communicatiefvaardig met een scherpe blik. Je vindt het leuk om klantcontacten aan te gaan en te onderhouden. Je doet dit vanuit een adviserende en proactieve rol. Verder beschik je over:

  • Minimaal een mbo+ werk- en -denkniveau;
  • Bij voorkeur een opleiding in een commerciële richting;
  • Enige ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt.

Dit bieden wij

De toekomst? Die staat bij ons centraal. Wij kiezen voor werken met duurzame, betrouwbare kwaliteitsproducten waardoor onze leefomgeving veilig en gezond blijft. Binnen deze nieuwe ontwikkelingen krijg jij de ruimte om mee te denken en om jouw ideeën uit te werken. Daarnaast krijg je:

  • Pensioenopbouw;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Zicht op een vast contract;
  • Minimaal 25 vakantiedagen;
  • De mogelijkheid trainingen en/of opleidingen te volgen die jou helpen verder te groeien binnen je functie of binnen ons bedrijf;
  • Een warm welkom in jouw nieuwe team. We nemen de tijd je alles te vertellen over onze processen, afdelingen en missie.

 

Wil jij bouwen aan jouw loopbaan?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met afdeling P&O, via 0115 68 02 84

Of solliciteer direct via werken@dehoop.nl 

 

 

 

 

 

Bekijk locatie