Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren

Semi-Starter/Young Professional

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

DOW Benelux

Herbert H. Dowweg 5

4542 NM Hoek

Nederland


Contactpersoon:

HRM DOW

+31 115673768



nl.dow.com/nl-nl/werken-bij-dow-benelux

Vacaturenummer:

V202402090007

Solliciteer

Procesoperator

DOW Benelux - Terneuzen

Einddatum: maandag 10 juni 2024

Bij Dow zetten we onze mensen op de eerste plaats en staat het leveren van integriteit, respect en veiligheid aan onze klanten, werknemers en omgeving hoog in het vaandel.


Onze mensen vormen de kern van onze oplossingen. Ze weerspiegelen de gemeenschappen waarin we leven en de wereld waarin we zaken doen. Hun diversiteit is onze kracht. Team Dow denkt in oplossingen en staat open voor jouw perspectief om zo onze industrie te optimaliseren en de toekomst vorm te geven. Ons uiteindelijke doel is eenvoudig – de wereld een duurzamere toekomst bieden door wetenschap en samenwerking.


Als je op zoek bent naar een uitdaging en een betekenisvolle rol, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Over jou en deze functie

Dow is voortdurend op zoek naar Procesoperators om team Dow te versterken op verschillende fabrieken in Terneuzen, Nederland. Als je op zoek bent naar een uitdaging en een betekenisvolle rol, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Als Procesoperator bij Dow werk je bij één van de marktleiders op het gebied van kunststoffen en chemicaliën. Als grootste werkgever in Zeeuws-Vlaanderen verzekeren we jou van een toffe werkomgeving en een gezellig team waar iedereen op elkaar kan rekenen.

Je krijgt bij ons de ruimte om je eigen loopbaan vorm te geven en jezelf door middel van opleidingen en trainingen verder te ontwikkelen. Wij geloven dat jij als geen ander weet hoe je jouw talenten het beste tot zijn recht laat komen. We bieden je een uitdagende en afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief maandsalaris dat de industriestandaarden overtreft, inclusief 13e maand, 8% vakantiegeld, een mooie prestatiebonus en een ploegentoeslag van 27,4%.

Bij Dow kun je in een van onze 16 fabrieken aan de slag. Afhankelijk van je voorkeuren en de beschikbare vacatures kijken we samen waar de beste match is. In elke fabriek ga je werken met productie-installaties waarin steeds de nieuwste technologische ontwikkelingen worden toegepast om materialen te creëren voor verschillende markten, zoals materialen voor sneakers of voertuigen. Door een combinatie van binnen- en buitenwerkzaamheden leer je de fabriek tot in detail kennen. Je kunt daardoor verbanden tussen verschillende systemen leggen en je bent eventuele problemen altijd één stap voor. Samen met je collega’s voer je de diverse werkzaamheden uit, waarbij open communicatie en veiligheid voorop staan. Zo zorgen we samen dat onze producten van uitstekende kwaliteit blijven.

 

Verantwoordelijkheden

  • Je volgt het beleid om een veilige werking van de fabriek te garanderen en de productiedoelstellingen binnen de kwaliteitsnormen te behalen.
  • Je bedient en controleert procesapparatuur.
  • Je voert geplande operationele taken uit en taken die ontstaan als gevolg van het oplossen van ongeplande gebeurtenissen.
  • Je werkt samen met teamleden van de ploegendienst en andere ploegendiensten om elkaars kennis te benutten en om de werklast in evenwicht te houden. Je zorgt ook voor een effectieve aflossing tijdens de ploegendienst. 
  • Je gebruikt je proceskennis en -vaardigheden om verbeteringen aan te brengen in de prestaties van de fabriek.
  • Je voert zelfstandig onderhoud uit, inclusief kleine reparaties en preventief onderhoud, waarbij je gebruik maakt van de juiste procedures.

 

Kwalificaties

  • Je hebt minimaal een mbo-opleiding niveau 3 in de richting procestechniek plus 3 jaar relevante werkervaring nodig;
  • Of je hebt een mbo-opleiding niveau 4 richting procestechniek afgerond of verwacht deze af te ronden (relevante werkervaring is niet verplicht);
  • Of je hebt een andere technische mbo 4 opleiding hebt afgerond, en je ben bereid naast je werk een aanvullende opleiding procestechniek te volgen;
  • Of je hebt een technische BSO met 3 jaar relevante werkervaring of TSO (relevante werkervaring is niet verplicht).
  • Je bent een teamspeler die goed kan omgaan met verantwoordelijkheid en beslissingen durft te nemen.

 

Bovenop de algemene benefits van Dow, bieden we jou ook:

  • Een uitstekende pensioenregeling.
  • 28 vrije dagen en de optie om tot 25 extra vrije dagen te kopen.
  • 16 weken betaald verlof voor (aanstaande) ouders.
  • Maandelijks reiskostenvergoeding voor woon- en werkverkeer en eventueel de tolkosten voor de Westerscheldetunnel en Liefkenshoektunnel.
  • Gratis toegang tot de Dow fitness waar je voor, of na je werkdag gebruik maakt van de nieuwste trainingstoestellen.
  • De Dow Wellbeing app; een app waarop je gezondheidstips ontvangt en jij je teamgenoten kan uitdagen terwijl je punten verdient om de nieuwste draadloze koptelefoon of sneakers aan te schaffen.
  • Tot 1.000 Euro belastingvoordeel bij aanschaf van een nieuwe (elektrische) fiets.

 

Benefits – Wat biedt Dow aan

Wij investeren in jou.

Dow investeert in beloningsprogramma’s op het gebied van salaris, gezondheid, toekomst en carrière. Iedere dag brengen werknemers kennis en talent mee naar het werk. Dow beloont deze inzet door te investeren in hun welzijn.

 

Zie onderstaand enkele voordelen waar  Dow medewerkers aanspraak op maken:

  • Een eerlijk en marktconform salaris met bonus mogelijkheden competitief aan onze regionale- en wereldwijde markten.
  • Voordelen en programma’s ter ondersteuning van het fysieke en mentale welzijn, zodat je de zorg krijgt die je nodig hebt... wanneer je deze nodig hebt.
  • Een competitief pensioenprogramma dat door secundaire arbeidsvoorwaarden, spaarmogelijkheden, financiële vooruitzichten en leermogelijkheden helpt financiële doelstellingen te behalen.
  • Neem deel aan eén van de interne aandelenprogramma’s voor Dow werknemers.
  • Mogelijkheden middels ontwikkeling en groei via trainingen, mentorschap, werkervaring, maatschappelijke betrokkenheid en teambuilding.
  • Een flexibele werkcultuur op basis van positie die balans brengt op het gebied van werk- en privé.
  • Globaal beleid voor betaald verlof
    • Betaald ouderschapsverlof (geboorte en niet-geboorte, inclusief adoptie- en pleegouders)
    • Betaald zorgverlof voor kind, ouder of partner.
    • Betaald verlof voor vrijwilligerswerk en deelname aan werknemersgroepen.  

 

Word onderdeel van ons team, samen kunnen we het verschil maken.

 

Over Dow

Dow (NYSE: DOW) is een van ‘s werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van materiaalwetenschap en bedient klanten in snelgroeiende markten zoals verpakking, infrastructuur, mobiliteit en consumententoepassingen. Dankzij onze wereldwijde breedte, integratie en schaalgrootte van activa, gerichte innovatie, toonaangevende zakelijke posities en toewijding aan duurzaamheid kunnen we winstgevende groei realiseren en bijdragen aan een duurzame toekomst. We hebben productielocaties in 31 landen en hebben ongeveer 35.900 mensen in dienst. Dow realiseerde in 2023 een omzet van ongeveer USD 45 miljard. Verwijzingen naar Dow of het Bedrijf betekenen Dow Inc. en haar dochterondernemingen. Meer informatie over ons en onze ambitie om het meest innovatieve, klantgerichte, inclusieve en duurzame materiaalwetenschappelijke bedrijf ter wereld te zijn, vindt u op www.dow.com.

Om te kunnen streven naar diversiteit in ons personeelsbestand, zet Dow zich in voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt. We moedigen iedere werknemer aan om het beste uit zichzelf te halen, niet alleen om een bijdrage te leveren aan de dagelijkse werkzaamheden maar ook om te werken aan een waardevolle carriere. Meer informatie over Dow's gelijke kansen is te vinden op www.dow.com

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie