Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop

Management, Directie

Projectmanagement


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-Duiveland


Salaris indicatie:

€3100 - €3800



Contactgegevens

Bezoekadres:

Unique

Stationspark 2

4462 DZ Goes

Nederland


Contactpersoon:

Team Unique Zeeland

0113 211 223



www.unique.nl

Vacaturenummer:

V202402210051

Solliciteer

Teamleider reisadviseur

Unique - Zierikzee

Einddatum: vrijdag 14 juni 2024

Heb jij naast een passie voor reizen ook ervaring met het aansturen van een team? ✈️ Wij zijn op zoek naar een teamleider reisadviseur. En jij bent de persoon die we zoeken!

Je bent reislustig en hebt al veel van de wereld gezien 🗺️ Misschien heb je zelfs al wel ervaring opgedaan als reisadviseur binnen een reisbureau. Dat zou namelijk helemaal GE-WEL-DIG zijn! Naast het aansturen van het team, zorgen voor een fijne en efficiënte structuur en werkzaamheden als het maken van planningen en agendabeheer, is het namelijk belangrijk dat jij als teamleider reisadviseur ook gewoon meedraait met de balie werkzaamheden.

Wat houdt dat in? Wanneer er klanten binnen lopen en jouw hulp nodig hebben bij het boeken van een onvergetelijke reis, sta jij gelijk voor hen klaar. Je kan met veel enthousiasme en passie vertellen over de verschillende mogelijkheden die jij te bieden hebt. Commercieel aangelegd zijn is dus zeker belangrijk binnen deze functie. Niks is te gek. Zelfs een reis naar de maan zou je kunnen verkopen🌙 Maar voor nu zal je je vooral focussen op pakket-, huwelijks-, zaken- en op maat reizen😉

Verder pak je administratieve werkzaamheden op die komen kijken bij jouw dagelijkse taken. Contact met touroperators of partners in zowel de Nederlandse als Engelse taal is voor jou geen probleem. Je bent niet op je mond gevallen en krijgt juist energie van contact met mensen🤩Je verzorgt een nette en nauwkeurige afhandeling voor de klant en verwerkt alles in de daarvoor bestemde systemen.

Maar je houdt je hoofd koel, want naast deze werkzaamheden ben jij degene die de andere medewerkers coacht. Je neemt het voortouw en wanneer jouw collega's een vraag of probleem hebben kunnen ze bij jou terecht. Stressbestendig en behulpzaam zijn typische eigenschappen die jou omschrijven ✨

 

Wat bieden we jou

Als teamleider reisadviseur kun je in ieder geval rekenen op een warm onthaal binnen een gezellig team en een aantal leuke personeelsuitjes per jaar🥳

Verder kun je het volgende verwachten als teamleider reisadviseur:
🌍 Een parttime functie voor 28 - 32 uur per week;
🌎 Een salaris gebaseerd op werkervaring wat kan oplopen tot €3800,- bruto per maand op fulltime basis;
🌏 Een tijdelijk contract van 7 maanden via Unique. Bij goed functioneren kun je worden overgenomen door het bedrijf;
🌍 Een diverse en uitdagende functie binnen de reisbranche;
🌎 Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
🌏 Korting op producten en een collectieve reis- en annuleringsverzekering;
🌍 Vers fruit op kantoor.

Als je dit alles zo leest dan wil je toch meteen aan de slag binnen dit bedrijf!? Lees snel door en kom erachter of deze functie jou echt op het lijf geschreven is.

 

Functie-eisen

Als teamleider reisadviseur ben je iemand die ervaring heeft met het coachen en aansturen van een team. Daarnaast heb je veel reiservaring en misschien zelfs al eens bij een reisbureau gewerkt. De combinatie van coachen en meewerken maken de perfecte match voor dit team. Je bent flexibel en staat zowel voor de medewerkers als voor de manager klaar wanneer dit nodig is. Ook heb je een relevante opleiding afgerond en kun je door de leiding te nemen zorgen voor een fijne structuur.

Verder ben je parttime beschikbaar voor 28 - 32 uur, 4 dagen in de week. Omdat het reisbureau ook op zaterdag open is, wordt er van je verwacht dat je ook minimaal één keer in de twee weken op zaterdag werkt. Je ziet er representatief uit en bent communicatief vaardig. Soms heb je te maken met een mondige klant of moet je wat extra druk zetten op de touroperator waar je contact mee hebt om iets rond te krijgen. Je bent dus niet bang om je mannetje te staan. Ook wanneer situaties binnen het team opgelost of kenbaar gemaakt moeten worden kun jij hier tactisch het gesprek over aangaan. Communicatie is dus de key!🗝️Communiceren kun jij zowel in het Nederlands als Engels uitstekend.

Omdat het bedrijf een fysiek reisbureau heeft is het belangrijk dat je gewoon iedere dag aanwezig bent. Thuiswerken is over het algemeen dus niet mogelijk. Maar dat maakt de band met je team alleen maar sterker en de samenwerking een stuk efficiënter! Op deze manier kun je de beste resultaten met zijn allen bereiken👏🏽

 

Over het bedrijf

Het team waar je in terecht komt bestaat uit 4 medewerkers en een manager. Niet heel groot dus, maar wel enorm gezellig. Jij zal als teamleider reisadviseur de persoon worden tussen de medewerkers en de manager.

Dat je komt te werken binnen een gezellig team blijkt wel uit de leuke personeelsuitjes die een aantal keer per jaar worden georganiseerd. Niks is belangrijker dan een hecht team wat samen streeft naar het beste resultaat. Dat is dan ook zeker de mentaliteit die heerst binnen dit bedrijf.

Het reisbureau is te vinden op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland en is goed bereikbaar vanuit Middelharnis, Bergen op Zoom, Zierikzee, Goes en Middelburg.

Bekijk locatie