Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

Commercieel, Verkoop

Projectmanagement


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-Duiveland


Salaris indicatie:

€2700 - €3100



Contactgegevens

Bezoekadres:

Unique

Stationspark 2

4462 DZ Goes

Nederland


Contactpersoon:

Team Unique Zeeland

0113 211 223



www.unique.nl

Vacaturenummer:

V202402210052

Solliciteer

Senior reisadviseur

Unique - Zierikzee

Einddatum: vrijdag 14 juni 2024

Heb jij al ervaring als reisadviseur? Je hebt al veel van de wereld gezien en het verkopen van reizen is jou op het lijft geschreven. Een safari in Afrika🦒 Een zonvakantie op een onbewoond eiland 🏝️ Flamenco dansen in Spanje 💃🏽 Een croissant eten in Parijs 🥐 Voor jou is het geen probleem om de leukste reizen samen te stellen op basis van de wensen van de klant. Nou senior reisadviseur, dan zijn we op zoek naar jou!

Je hebt al meerdere jaren ervaring opgedaan binnen de toerisme en weet het reilen en zeilen van werken bij een reisbureau. Huwelijksreizen, zakenreizen, pakketreizen of reizen op maat. Niks is jou te gek en je vindt het allemaal even leuk. Zolang je de klant maar een onvergetelijke ervaring bezorgd.

De ervaring die jij eerder hebt opgedaan is een toevoeging voor het team. En de werkzaamheden als senior reisadviseur zullen jou dan ook niet vreemd zijn.

Je ontvangt klanten aan de balie en hebt telefonisch en per mail contact en bespreekt hun wensen. Wat voor reis willen ze maken? Wat zijn activiteiten en accommodaties die bij de reis passen? Wordt het een vliegreis of gaan ze liever met de trein?✈️ Na een leuk gesprek weet jij precies wat de klant van jou verwacht.

Nu is het jouw beurt om de perfecte reis samen te stellen en te zorgen voor een unieke ervaring. Je boekt de juiste tickets, accommodaties en activiteiten. Stelt offertes en facturen op en voert andere administratieve werkzaamheden die bij jouw dagelijkse werkzaamheden horen.

Om alles tot in de puntjes te verzorgen heb je contact met verschillende (internationale) touroperators, agentschappen en partners in zowel binnen- als buitenland. Je doet ervaring op door mee te gaan met studiereizen over de hele wereld 🌍 Maar ook het volgen van trainingen en presentaties verbreden jouw kennis over de reisbranche.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als senior reisadviseur? Lees snel verder!

 

Wat bieden we jou

Wat heeft dit bedrijf jou te bieden als je start als senior reisadviseur?

  • Een passend salaris gebaseerd op jouw werkervaring (€2700 - €3100 op fulltime basis) 💰

  • Een tijdelijk contract van 7 maanden via Unique. Bij goed functioneren kun je worden overgenomen door het bedrijf;

  • Meerdere keren per jaar leuke personeelsuitjes🥳;

  • Een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om door te groeien naar teamleider;

  • Deelnemen aan studiereizen, (online) trainingen en presentaties;

  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;

  • Korting op vakanties en een collectieve reis- en annuleringsverzekering;

  • Vers fruit op kantoor;

  • Werken binnen een super leuk team!

 

Functie-eisen

Als senior reisadviseur heb je al enkele jaren ervaring binnen de toeristische sector en werken bij een reisbureau. Het enige wat jij nog hoeft te doen is kennismaken met het team en je eigen maken met de werkwijze van dit bedrijf. Maar door jouw ervaring kun je zo aan de slag en heb je weinig nodig om een connectie te bouwen met de klanten ✨

Ook ben je flexibel, sta je sterk in je schoenen en ben je zowel in het Nederlands als Engels communicatief vaardig. Je ziet er representatief uit en vindt het fijn om zowel met klanten als partners duurzame relaties op te bouwen. Sociaal en commercieel zijn dan ook woorden die goed bij jouw karakter als senior reisadviseur passen.

Het bedrijf is zowel doordeweeks als op zaterdag open en daarom ben jij ook bereid om minimaal één keer in de twee weken op zaterdag te werken. Je bent parttime beschikbaar voor 28 - 32 uur.

In drukke periodes kunnen er best stressvolle situaties ontstaan op kantoor. Maar jij bent niet anders gewend en weet je hoofd koel te houden. Door jouw ervaring is het werken met verschillende systemen een fluitje van een cent. Daar draai je je hand niet meer voor om.

Werken binnen een gezellig team vind je belangrijk en je staat dan ook altijd voor je collega's klaar. Wanneer het druk is of een collega in verband met ziekte niet aanwezig kan zijn, is het voor jou geen probleem om wat extra uur bij te springen. Je doet er alles aan om samen met het team de klanten tevreden de deur uit te laten gaan😊

 

Over het bedrijf

Als senior reisadviseur kom je te werken binnen een klein en hecht team. Samen met vier collega's en de manager werk je iedere dag hard om mooie resultaten te bereiken. Iedereen draagt zijn steentje bij en dat is wat zorgt voor de echte teamspirit binnen dit reisbureau🔥

Het reisbureau is gelegen op Schouwen-Duiveland en is goed bereikbaar vanuit Goes, Zierikzee, Bergen op Zoom en Middelburg.

Bekijk locatie