Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202402220035

Solliciteer

Verpleegkundig specialist ouderen ggz

Emergis - Oostmolenweg 101 4481PM Kloetinge

Einddatum: dinsdag 30 april 2024

Wat ga je doen

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

  • Je bent voor de afdeling één van de (regie)behandelaren.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van behandelplannen, die ondersteunend zijn aan het herstel van de cliënt en bijdraagt aan het (herwinnen) van de eigen regie.
  • Je diagnosticeert en behandelt complexe aspecifieke problematiek.
  • Een onderdeel van je werkzaamheden zijn het uitvoeren van somatische screeningen en medicatie monitoring. Dit doe je samen met een  verpleegkundige waarin jij de regie neemt.
  • Je stimuleert en deelt kennis en draagt bij aan een goede samenwerking binnen de teams.
  • Je werkt in nauwe afstemming met een psychiater.

 

Samen aan de slag

Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 13.000 mensen met uiteenlopende problemen. Dat gebeurt door zo’n 1400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland. Ouderen ggz van Emergis behandelt en begeleidt cliënten van 65 jaar en ouder met een complexe combinatie van lichamelijke, psychologische en sociale problematiek. Dat doen we met ruim 120 medewerkers, stagiairs en vrijwilligers. We bieden verschillende vormen van zorg, van intensieve begeleiding thuis tot klinische behandeling en dagbehandeling.

Als verpleegkundig specialist ben je onderdeel van een multidisciplinair team bestaande o.a. uit; verpleegkundigen, spv-en, psychologen en psychiaters. Er is een mogelijkheid om terug te vallen op een maatschappelijk werker. Onze teams zijn klein en flexibel; mensen kunnen elkaar vervangen wanneer en daar waar nodig. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de hulpvraag van de cliënten en ontstaat er continuïteit. Als zelfstandig behandelaar is de verpleegkundig specialist ggz regievoerend behandelaar of medebehandelaar. De regiebehandelaar overziet de behandeling, coördineert de behandeling en is het eerste aanspreekpunt voor de cliënt, zijn naasten en andere betrokken zorgprofessionals. Je bent een aanwinst voor het team wanneer je het vormgeven van een professioneel werk- en leerklimaat voor alle disciplines als een uitdaging ziet. Daarvoor is het nodig dat je een teamspeler bent, van aanpakken weet en je kritisch naar je eigen leerproces kijkt.

Binnen ouderen ggz bieden we mogelijkheden voor opleiden van diverse disciplines. De verpleegkundig specialist maakt daar onderdeel vanuit. Als verpleegkundig specialist geef je begeleiding en coaching aan de verpleegkundig specialist in opleiding.

 

Wat mag je van ons verwachten

Werken als verpleegkundig specialist ouderen ggz bij Emergis betekent deel uitmaken van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

  • Een functie in schaal FWG 65. Het salaris begint met € 4.108,- en eindigt op €6.264,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
  • De functie valt onder de CAO GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering en inkomensverzekering.
  • De mogelijkheid tot het behalen van je GGZ-aantekening op kosten van Emergis.

Naast deze arbeidsvoorwaarden bieden wij ook:

  • Een functie binnen een divisie die volop in ontwikkeling is en waar jouw inbreng gewaardeerd wordt.
  • Een werkomgeving in onze prachtige provincie Zeeland, met een werklocatie die van alle gemakken voorzien is.
  • Samenwerking met collega’s die met je meedenken om samen de doelen te behalen en waar je altijd op terug kan vallen.

 

Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

  • Je bent opgeleid tot verpleegkundig specialist en je hebt een geldige BIG-registratie.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep en levert een bijdrage aan het verder ontwikkelen van het vakgebied en zorgprogramma.
  • Je vindt communicatie en respect en gelijkwaardigheid belangrijk.
  • Daarnaast vinden we competenties als innovatief denken, samenwerken, initiatief nemen, creativiteit, flexibiliteit en daadkracht belangrijk.

 

Werk jij mee aan onze droom?

Neem voor meer informatie of bijvoorbeeld een vrijblijvende kennismaking contact op met Hessel Eveleens (manager ouderen ggz en medisch paramedische dienst) via 0113 26 74 30.

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland?

Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Bekijk locatie