Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

ICT, Telecom

Overig


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-DuivelandContactgegevens

Bezoekadres:

Syntess Software

Gouwepoort 2

4301 RZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Romy Zuidema

088 40 80 400www.werkenbijsyntess.nl

Vacaturenummer:

V202403060015

Solliciteer

Software Developer

Syntess Software - Zierikzee

Einddatum: vrijdag 26 juli 2024

Bij ons kom je te werken als Software Developer, waarbij je een cruciale rol speelt in de ontwikkeling van onze eigen Syntess Atrium integrale ERP-software. Samen met enthousiaste collega's van de afdeling Productontwikkeling werk je aan het bouwen en onderhouden van desktop- en/of webapplicaties. Deze applicaties zijn essentieel voor het beheer van artikelen, logistiek en financiële administratie van technisch dienstverleners, zoals installatiebedrijven.

Of het nu gaat om korte of lange termijn verbeteringen, jouw bijdrage zal een directe impact hebben op het succes van ons product en de tevredenheid van onze klanten.

 

Je zet je pc aan, pakt een kop koffie en …

…kijkt wat de dag je te bieden heeft. Het team werkt met Kanban als werkmethode. We visualiseren onze workflow. Iedere ochtend wordt kort besproken wat de stand van zaken is. Loopt het allemaal goed of lopen er collega’s vast? Op andere momenten evalueren we of verfijnen we de opdrachten van een functioneel vraagstuk naar een technische oplossing. We doen het als team!

 

De rest van de dag werk je je opdracht uit volgens de items die je met je teamgenoten hebt verdeeld. Je denkt continu mee in het ontwikkelen van technische functionele verbeteringen van de software en brengt dit in de praktijk. Je sluit je dag af wetend dat je ernaar hebt gestreefd de best mogelijke oplossing voor de gebruiker te realiseren.

 

Het team ...

.... bestaat uit zo’n 20 collega’s die sterk zijn in verschillende disciplines binnen de afdeling Productontwikkeling, die weer bestaat uit 50 collega’s. Ieder heeft zijn eigen specialisatie en met elkaar vorm je een sterk team dat elkaar aanvult. Door de Agile-werkwijze halen wij het maximale uit ieder teamlid en dit biedt ieder teamlid de mogelijkheid om zichzelf door te ontwikkelen met ondersteuning van het gehele team. Zo zetten wij ons in dat ieder teamlid de tijd kan nemen voor zelfstudie en geven wij kennissessies binnen het team of afdelingsbreed.

 

Wat heb jij te bieden?

 • Je hebt een relevante opleiding op hbo- of wo-niveau, bijvoorbeeld in de richting van Informatica of HBO-ICT.
 • Je bent bekend met Javascript/TypeScript, CSS/SASS en C#.
 • Je bent graag jezelf en wilt dagelijks het verschil maken voor onze gebruikers.
 • Je wilt een arbeidsovereenkomst voor minimaal 32 uur.

Is deze functie op je lijf geschreven, maar heb je geen relevante hbo-/wo-opleiding? Overtuig ons dan van jouw ambities en competenties, want het groeien naar deze functie door middel van het behalen van certificaten behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Wat hebben wij te bieden?

Syntess Software is een fijne werkgever met oog voor haar medewerkers. Bij Syntess kan je jezelf zijn en kan je doen waar je goed in bent. Kom je er even niet uit? Dan staan je collega’s voor je klaar om je weer een stapje verder te helpen. Je bent onderdeel van het grote geheel waarbij de kwaliteit van het werk en ons product voorop staat. Hierdoor is de uitdaging groter dan de werkdruk. Onze gezamenlijke doelstelling is om de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid te bieden met een prachtig pakket.

 

En verder…

 • Een goed salaris dat past bij je opleiding en ervaring.
 • Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en winstuitkering.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels opleidingen en trainingen en door congressen of seminars bij te wonen.
 • De mogelijkheid om hybride te werken.
 • De mogelijkheid tot het kopen van extra verlofuren.
 • 26 vakantiedagen op jaarbasis, aandacht voor een goede werkplek, gezonde arbeidsomstandigheden en de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering van CZ.
 • En nog veel meer …, fruit, gratis parkeren, fijne collega’s, goede sfeer, interne opleidingen.

 

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Meer informatie over werken bij Syntess Software kun je vinden op www.werkenbijsyntess.nl of neem contact op met Johan de Bruine op 088 - 40 80 400 voor vragen over de vacature.

Bekijk locatie