Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

JobCare SVRZ

088-8871010



werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202403120068

Solliciteer

Verzorgende IG

SVRZ - De Kreek

Einddatum: dinsdag 07 mei 2024

Binnen de locatie de Kreek in Westkapelle is er een vacature verzorgende IG. Het betreft een contract voor onbepaalde tijd, waarbij de uren bespreekbaar zijn van 16 tot 28 uur per week.

Hoe ziet jouw avontuur er uit?
De Kreek ligt aan het mooie natuurgebied in Westkapelle en bestaat uit een woning voor 6 á 7 cliënten met dementie en een woning voor 6 cliënten met lichamelijke beperkingen. Je wordt voor alle diensten ingezet. De werktijden zijn van 7.00 tot 15.00 uur, 15.00 tot 23.00 uur en eventuele nachtdiensten zijn bespreekbaar.

Je komt te werken in een team, dat zoveel mogelijk zelf regelt. Je kunt zelf je rooster maken en afstemmen met je collega’s. Zolang de kwaliteit gewaarborgd is, kan alles geregeld worden. Het team is enthousiast en collegiaal, er heerst een dorpse sfeer zowel op de woningen als in het team.

Je bent cliëntgericht. Je doet wat nodig is om cliënten te ondersteunen in het dagelijks leven. Je bent alert en legt contact via welke communicatievorm dan ook. Je zorgt ervoor dat de cliënten zo veel mogelijk het leven kunnen leiden dat ze gewend zijn. Daarom wordt er op een belevingsgerichte manier gewerkt, waarbij cliënten nog zoveel mogelijk de eigen regie hebben. Voor elke uitdaging heb jij een passende oplossing en je schiet niet zo snel in de stress.

Kortom je bent een gemotiveerde collega, die bereid is om samen met het enthousiaste team de beste zorg voor de cliënten te bieden in een huiselijke sfeer!



GEVRAAGD

  • Diploma verzorgende IG

AANBOD

  • Bruto maandsalaris verzorgende IG maximaal € 3.256,53 (FWG 35)
  • Uren bespreekbaar tussen de 16 en 28 uur per week
  • Vast contract
  • Gezonde werk en privé balans, door het zelf inplannen van je contracturen
  • Doorgroeimogelijkheden naar verzorgende IG

Bekijk locatie