Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Marketing, PR, Communicatie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-Duiveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Saman Groep

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Saman Groep

0111 240 558



werkenbijsamangroep.nl

Vacaturenummer:

V202403130001

Solliciteer

Content Marketeer

Saman Groep - 4301RZ, Schouwen-Duiveland

Einddatum: zondag 12 mei 2024

Salarisindicatie: € 2.813,00 - € 3.550,00

Iedere dag mensen activeren om stappen te zetten in de energietransitie door inspirerende teksten. Dàt is waar jij energie uithaalt. Als content Marketeer bij de Saman Groep ben jij verantwoordelijk voor alle geschreven content. Je bedenkt het concept en schrijft het verhaal, waarbij je richt op de tekstuele invulling van onder andere onze brochures, website en blogs over onze duurzame producten. Dit alles met als doel om nieuwe leads te creëren, marketingcampagnes te optimaliseren en fans te maken van onze klanten.
Jij bent een echte taalpurist en weet met woord en beeld altijd de juiste snaar te raken. Bovendien ben je ondernemend en gedreven om continu te blijven ontwikkelen. Klinkt dit als een energieke uitdaging? Word Content Marketeer binnen de Saman Groep!

Dit bieden wij jou
  • Een goed salaris
  • 26,3 vakantiedagen per jaar
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Korting op onze producten en diensten
  • Meewerken aan duurzame wereld
  • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

Wat verwachten wij van een Content Marketeer
Onder het genot van een kopje koffie start je de dag met het Marketingoverleg. Samen met het team bespreken we de lopende en de nieuwe campagnes. De verkoop van een bepaald product loopt achter, dus bedenk je samen met het team een nieuwe marketingcampagne. Jij hebt daarbij een belangrijke rol in de uitvoering. Je gaat aan de slag met het schrijven van de commerciële advertentieteksten, maakt een SEO blogartikel en een whitepaper. Het is jouw doel om met content onze potentiële klant te activeren om met ons contact op te nemen.

Voor de lunch staat er nog een overleg gepland met onze Productmanager. We gaan een nieuw product op de markt brengen en met de input van de Productmanager, ga jij aan de slag om de technische informatie om te zetten naar begrijpelijke content voor onze doelgroep.
Daarna ga je verder met het uitwerken van twee interviews met klanten die leiden tot inspirerende referenties voor op de website en sociale media.

Dit ben jij
  • Je ontwikkelt en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de contentstrategie;
  • Je vergaart en vergroot graag je kennis over onze dienstverlening, zodat jij deze input kan gebruiken bij het schrijven van creatieve en commerciële teksten;
  • Je schrijft overtuigende en goed onderzochte blogposts, advertentieteksten en whitepapers;
  • Je creëert krachtige CTA teksten voor onze landingspagina’s;
  • Je beoordeelt de kwaliteit van teksten die je aangeleverd krijgt, daarbij stel je aanpassingen voor die de teksten naar een hoog niveau tillen, zodat ze hun doel bereiken;
  • Je werkt nauw samen met verschillende teams waaronder marketing, sales en productmanagement;
  • Je vindt het leuk om jouw kennis te vergroten op het gebied van SEO en usability voor een nog betere vindbaarheid;
  • Je volgt trends en ontwikkelingen op het gebied van artificial intelligence (AI) op de voet en bent niet bang om met programma’s als ChatGPT en Bard te werken.

Dit ga je doen
Als de nieuwe Content Marketeer bij de Saman Groep word jij de spil in ons communicatiewiel. Jij brengt de energietransitie dichterbij door het creëren van pakkende en inspirerende content. Dagelijks zet je jouw taalvaardigheid en creativiteit in om te schrijven voor diverse kanalen zoals onze website, brochures, en blogs. Jouw teksten zijn niet alleen informatief maar ook activerend, met als doel het genereren van nieuwe leads en het versterken van onze klantrelaties. Je werkt nauw samen met marketing, sales en productmanagement om de meest effectieve contentstrategie te ontwikkelen en uit te voeren. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het vertalen van complexe technische informatie naar begrijpelijke taal, het optimaliseren van marketingcampagnes en het continu ontwikkelen van jouw vaardigheden in SEO en de nieuwste AI-technologieën.

Bekijk locatie