Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-Duiveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Saman Groep

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Saman Groep

0111 240 558



werkenbijsamangroep.nl

Vacaturenummer:

V202403150030

Solliciteer

Adviseur Duurzame Energie (binnendienst)

Saman Groep - 4301RZ, Schouwen-Duiveland

Einddatum: dinsdag 14 mei 2024

Salarisindicatie: € 2.648,00 - € 3.310,00

Jij hebt affiniteit met duurzame energie en bent een commerciële kei. Jij kan als geen ander klanten telefonisch of digitaal voorzien van gedegen advies over onze uiteenlopende producten en diensten. Je werkt efficiënt, bent klantvriendelijk in ieder contact en kunt snel schakelen. Klinkt dit als een energieke uitdaging? Word Adviseur Duurzame Energie (binnendienst) bij Saman Groep in Zierikzee!

Dit bieden wij jou
  • Een goed salaris
  • 26,3 vakantiedagen per jaar
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Korting op onze producten en diensten
  • Meewerken aan duurzame wereld
  • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

Wat verwachten wij van een Adviseur Duurzame Energie (binnendienst)
Vanuit jouw commerciële functie geef jij advies aan (potentiële) klanten over de aankoop van onze duurzame producten en diensten. Hoe kan de klant optimaal besparen en wat zijn de mogelijkheden? Je denkt mee en adviseert over de juiste installatie. Jij bent dan ook in staat om een technische inschatting te maken van een situatie voor de verkoop van onze producten. Na afloop van het gesprek stel jij een offerte op. Is de klant akkoord? Dan ben jij trots en draag je de opdracht vol energie over aan de werkvoorbereiding van de uitvoerende afdeling.

Naast het digitaal en telefonisch adviseren beman je samen met jouw collega’s ook de showroom in ons inspiratie centrum. Dagelijks komen er meerdere klanten spontaan langs om onze duurzame producten eens in het echt te bekijken. Ze worden opgevangen door onze collega’s van de receptie waarna jij hen te woord staat. Door de juiste vragen te stellen vorm je het klantprofiel waarna je een gedegen advies geeft en een vervolgafspraak inplant of een offerte opmaakt.

Dit ben jij
  • Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal één jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt commercieel inzicht en weet door het best passende advies te geven de targets te behalen;
  • Jij kunt snel schakelen en hebt een sterk gevoel voor klantgericht werken;
  • Je hebt affiniteit met techniek en de wereldwijde energietransitie;
  • Je hebt ruime ervaring met verschillende softwarepakketten waaronder inmeetsoftware, offertetools en het officepakket;
  • Jij hebt de ambitie om met ons mee te groeien;
  • Jij wil mensen blij maken met een duurzame oplossing.

Dit ga je doen
Als Adviseur Duurzame Energie (binnendienst) bij Saman Groep ben jij dé adviseur op afstand voor onze klanten op het gebied van duurzame energie. Jouw belangrijkste taak is om klanten telefonisch of digitaal te voorzien van gedegen advies over onze producten en diensten. Je adviseert hen over de mogelijkheden en besparingsmogelijkheden en maakt een technische inschatting van de situatie. Vervolgens stel je offertes op en draag je de opdracht vol energie over aan de werkvoorbereiding. Daarnaast verwelkom je klanten in onze showroom, waar je klantprofielen opstelt, advies geeft en offertes opmaakt. Met jouw commercieel inzicht, klantgerichte werkwijze en affiniteit met duurzame energie draag je bij aan het behalen van onze targets en maak je mensen blij met duurzame oplossingen.

Bekijk locatie