Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Functiesoort:

Techniek


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Maintec BV

Spuistraat 104

4381 HT Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ruben de Jager

0118-440199



www.maintec.nl

Vacaturenummer:

V202404020054

Solliciteer

Servicetechnicus

Maintec BV - Heinkenszand

Einddatum: donderdag 02 mei 2024

Bedrijfsomschrijving

Slimme thermostaten, HVAC-regelingssystemen, warmtepompen, zonnewarmtesystemen, warmteterugwinning en andere geïntegreerde domotica-systemen. Technologie maakt het leven veiliger, gezonder, aangenamer en ook niet onbelangrijk: duurzamer. Jouw nieuwe werkgever ontwerpt, realiseert en onderhoud deze technische systemen en installaties. Een landelijk opererende partij, maar met lokale betrokkenheid! Jij komt terecht in het team Service & Onderhoud met het kantoor in Heinkenszand als standplaats. Als servicetechnicus ben je negen van de tien keer werkzaam in de regio Zuid-Beveland en Walcheren. Samen met jou collega's ligt de focus op de werktuigbouwkundige installaties. Betrokken zijn de projectleider, werkvoorbereider, collega-monteurs en de onderaannemers. Allemaal met de focus de toekomstige bewoners zich optimaal thuis te laten voelen. Er heerst een informele sfeer, maar er heerst pas tevredenheid als de systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn!

Functieomschrijving

Vanuit de standplaats in Heinkenszand ben je als Servicetechnicus bezig met werktuigbouwkundige installaties in de woningbouw. De ene keer ga je met de service-bus op pad om preventief onderhoud te plegen aan deze installaties. De volgende dag kun je bezig zijn met reparatiewerkzaamheden om de dag erna bezig te gaan met oplossen van storingen. Lekker wisselend en voldoende technische uitdagingen. Deze uitdagingen bevinden zich niet alleen in het onderhoud, reparatie of storingen. Ook het schakel- en regeltechnische gedeelte van de installaties valt binnen jouw verantwoordelijkheden.

Uiteraard vervul je de werkzaamheden uit aan de hand van de voorschriften en een onderhoudsschema. Zo kun je bezig zijn met de montage van- en controle aan regelapparatuur en schakelkasten. Maar ook het inbedrijfstellen en opnieuw inregelen van de installaties zijn jou niet onbekend! Uiteraard hoort hier inspectie en bijbehorende signalering van gebreken en defecten bij! Waar de focus vooral ligt op de technische werkzaamheden, is een juiste administratie ook belangrijk. Ook meer-minderwerk registeren of controleren en coördineren van onderaannemers kan voorkomen.

Functie-eisen

Voor deze functie als senior Servicetechnicus ben je woonachtig in de regio Heinkenszand of elders in Zeeland. Voor jouw servicerol beschik je over een rijbewijs B om de flexibiliteit te waarborgen. Het liefst heb je een afgeronde MBO-opleiding in de richting van werktuigbouwkunde of installatietechniek met relevante werkervaring. Ook een geldig VCA-Basis certificaat is handig! Nog belangrijker? De persoonlijke match:

  • Trots op jouw vak, technische kennis en kunde;
  • Veiligheid is belangrijk: voor jou en anderen;
  • Zelfstandig en beschik je over communicatief tactisch vernuft!
  • Een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel


Arbeidsvoorwaarden

Als senior Servicetechnicus beschik jij op dit moment misschien wel over een baan. Wij snappen dat het best een flinke stap is om van baan te switchen. Wij hopen je met de volgende voorwaarden te kunnen overtuigen:

  • Stabiliteit en zekerheid bij een werkgever die investeert in zijn medewerkers;
  • Een aantrekkelijk salaris van €3500 tot €4500 bruto/maand o.b.v. een fulltime werkweek;
  • Een stimulerende werksfeer die uitdaagt initiatief te nemen;
  • Een solide pensioenregeling via StiPP Pensioenfonds Plus;
  • Voortdurende afwisseling en uitdaging in je werk, ook door wisselende werkomgevingen;
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen om te ontspannen en op te laden;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden via CAO Metaal & Techniek;
  • Vrijheid en zelfstandigheid om jouw taken uit te voeren op een manier die bij jou past;
  • Opleidingsmogelijkheden om vaardigheden en kennis voortdurend te verbeteren en ontwikkelen;
  • Ruimte om door te groeien naar een andere rol of functie

Bekijk locatie