Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Functiesoort:

Techniek


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Maintec BV

Spuistraat 104

4381 HT Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ruben de Jager

0118-440199



www.maintec.nl

Vacaturenummer:

V202404110010

Solliciteer

Corporate Recruiter

Maintec BV - Ritthem

Einddatum: vrijdag 17 mei 2024

Bedrijfsomschrijving

Jouw potentiële werkgever in Ritthem staat bekend om geavanceerde technologieën en hoogwaardige producten in de industrie en petrochemie. Hier draait alles om kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Medewerkers worden gewaardeerd en krijgen kansen voor groei en ontwikkeling. Sluit je aan bij het Human Resource Management team en bouw mee aan de groei van technische vakkrachten. Solliciteer nu en ontdek jouw mogelijkheden!

Functieomschrijving

Als Medior Corporate Recruiter ben je dé expert op het gebied van recruitment voor onze opdrachtgever in Ritthem. Je krijgt een boeiende mix van operationele en strategische taken. Samen met Thea (HR Manager) & Kim en overige teamleden ga je op zoek welke technologieën, strategieën, planningen en werkverdelingen nodig zijn om aan de personeelsbehoeften te voldoen en tegelijkertijd verder te groeien als professional. Jij bent in deze rol verantwoordelijk voor het opbouwen van sterke relaties en het aantrekken van geschikte talenten, variërend van beginnende technici tot leidinggevenden. Je streeft ernaar om solide en warme banden op te bouwen met toekomstige collega's, terwijl je een positief imago van de organisatie en van jezelf creëert bij kandidaten, leveranciers, scholen en andere belangrijke contacten in je netwerk. Wat kun je verwachten in deze rol:

  • Werven van technisch geschoold personeel en het voeren van intakegesprekken;
  • Onderhouden van contacten met uitzendbureaus en detacheringsorganisaties in de regio;
  • Opstellen, publiceren en promoten van vacatures op onze website, Social Media en Jobboards;
  • Bezoeken van beurzen, netwerkevenementen en werken aan je professionele ontwikkeling;
  • Identificeren en benutten van nieuwe kansen en mogelijkheden.

Je werkt samen met ervaren collega's die altijd klaarstaan om je te ondersteunen, wat er ook gebeurt. We moedigen je aan om het bedrijf en alle openstaande vacatures te promoten via sociale media, evenementen te bezoeken en regelmatig samen te werken met onze technici aan projecten om de verbinding te versterken met ons prachtige vakgebied!

Functie-eisen

Goed om te weten: onderstaande geldt als richtlijn voor deze functie. Beschik jij over andere kwaliteiten en ervaring die ook bij deze functie past? Helemaal top! Dan gaan wij graag met jou in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken! Jij bent een echte aanjager. Je bent een persoon die veel energie krijgt van het verbinden van mensen. Zowel intern op kantoor als het verbinden van potentiële externe collega's en bureaus.

  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord- en geschrift;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift;
  • In staat te handelen vanuit verantwoordelijkheidsgevoel, snel te kunnen schakelen en aan te passen naar de zakelijke omgeving, oprechte interesse in technische specialisten, hun loopbaan ambities en jij bent een verbinder die adequaat durft te handelen;
  • In het bezit van een Rijbewijs B en eigen vervoer.

Enthousiast? Solliciteer dan op deze vacature! Wij nemen binnen één werkdag contact met je op en nodigen je uit voor een intake bij ons op kantoor. Onder het genot van een bak koffie en oprechte interesse leren wij elkaar beter kennen!

Arbeidsvoorwaarden

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je hebt al enige ervaring opgedaan in je vakgebied en beschikt over de nodige kennis en vaardigheden. Jij hebt bij ons de mogelijkheid om zowel op professioneel gebied als persoonlijk gebied te groeien. Verder is het volgende aan de orde in jou functie als Medior Coporate Recruiter in Ritthem:

  • Op basis van een fulltime dienstverband verdien je tussen de € 3.000 en € 4.000 bruto per maand;
  • Je hebt baangarantie door middel van een vaste aanstelling;
  • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen per jaar & 8,33% vakantietoeslag;
  • Acceptabele reistijd met een woon-werkvergoeding van € 0,23 cent per gereden;
  • Een prima pensioenopbouw via het STiPP Plus Pensioenfonds;
  • Je bent werkzaam in de CAO Metaal en Techniek Installatiebedrijf.
  • Aandacht voor jouw persoonlijke groei met een persoonlijk groeiplan;
  • Een open, eerlijke cultuur in een organisatie met een platte structuur;
  • 99% van onze medewerkers geeft de werk/privé balans in onze organisatie 5/5 sterren;
  • Studiekosten vergoeding t.b.v. een betere functie-uitoefening & en een persoonlijk groeiplan voor jouw ontwikkeling binnen onze organisatie.

Bekijk locatie