Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO

VMBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Industrie, Chemie

Uitzend, Detachering, Werving & HRM


Functiesoort:

Logistiek, Transport

Techniek

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Bezoekadres:

Havenwerk B.V.

Prins Hendrikweg 3

4382NR Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Romy Contant

0118-490933



www.havenwerk.nl

Vacaturenummer:

V202405030027

Solliciteer

Operator (5-ploegendienst)

Havenwerk B.V.

Einddatum: zondag 02 juni 2024

Operator gieterij
Ben jij klaar voor een avontuur in de wereld van techniek? Hou jij van actie, verantwoordelijkheid nemen én heftruck rijden? is dit je kans!

Wat ga je doen?
Met jouw gevoel voor techniek en oog voor veiligheid verlies je het productieproces geen seconde uit het oog. Geen werkdag is hetzelfde!

Werkzaamheden bestaan onder andere uit ondersteunende werkzaamheden in het magazijn en de opslag, assisteren bij het binden van pakketten, corvee, heftruckwerkzaamheden, werkzaamheden met de bovenloopkraan, voorbereiding gieten, corvee taken, algemeen onderhoud en voorkomende werkzaamheden.

Je gaat werken in een 5-ploegendienst (ochtend 7:15 tot 15:30 uur, middag 15:15 tot 23:30 uur, nacht 23:15 tot 7:30 uur).

Over jou?
- Veiligheid staat voor jou op nummer 1;
- Je hebt ervaring als operator;
- Je hebt ervaring op de heftruck;
- Je bent technisch aangelegd;

Wat ga je werken?
Je gaat werken bij een aluminimumfabriek. Zij zijn een aluminium palen en walsblokken producent, die zijn producten hoofdzakelijk levert aan extrusie-, forging en verspanende bedrijven. Deze bedrijven opereren veelal in de vliegtuig-, automotive-, treinbouw. De organisatie bestaat uit ongeveer 55 medewerkers.

Over Havenwerk
Wij zijn een gespecialiseerde dienstverlener voor havens en industriële logistiek. Met een pool van flexibel inzetbare vaklieden werkt Havenwerk door heel Nederland; van Zeeland tot Groningen. Circa 160 medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze service. Havenwerk draait 24/7. Kijk voor meer informatie op havenwerk.nl

Interesse?
Wij bieden wij een leuke baan met voldoende afwisseling in de haven en industriële logistiek met zeer goede arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris conform CAO Groot Metaal (ploegentoeslag van 28,5%, SAO toeslag, 13e maand).

Sollciteren? Stuur je CV naar: solliciteren@havenwerk.nl