Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Industrie, Chemie

Transport, Opslag, Distributie 

Uitzend, Detachering, Werving & HRM

Overig


Functiesoort:

Logistiek, Transport


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Bezoekadres:

Havenwerk B.V.

Prins Hendrikweg 3

4382NR Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Romy Contant

0118-490933



www.havenwerk.nl

Vacaturenummer:

V202405030028

Solliciteer

Logistiek medewerker

Havenwerk B.V.

Einddatum: zondag 02 juni 2024

 

Hou jij er wel van om je handen uit de mouwen te steken? Ga je geen enkele logistieke uitdaging uit de weg? Dat komt dan goed uit, want wij zijn op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je begint de dag met een kop koffie samen met je collega’s. Wanneer je aan het werk gaat in de loods zal je zien dat elke dag anders is!

Je bent verantwoordelijk voor het in- en verpakken van rollen staal. Je laadt en lost goederen en materialen (vrachtwagens of containers) met behulp van de heftruck of bovenloopkraan. Je pakt de materialen uit, registreert ze en zet de producten gereed voor de productie. Ook ben je bezig met locatie beheer, opslag en transport van alle materialen, stockrollen en registraties daarvan. De werktijden zijn in een 2-ploegendienst (06:15 tot 15:00 uur en 15:00 tot 23:45 uur)

Medewerker Lein: ‘’Na mijn eerste gesprek met Havenwerk, had ik meteen het gevoel dat Havenwerk wist wat de juiste plek voor mij zou zijn. En dat is in deze gevarieerde functie!’’

Waar?
Bij een dynamisch en logistiek bedrijf in Vlissingen-Oost. Je gaat werken in een klein team van ongeveer 5 man, binnen een ploeg van ± 25 man.

Over jou?
Wij vinden je mentaliteit het allerbelangrijkste. Je hebt affiniteit met logistiek/machines en de wil om het vak te leren. Je bent gemotiveerd, hebt teamspirit en je wilt graag hard werken.

  • Veiligheid voor jou op nummer 1;

  • Je hebt ervaring met de heftruck;

  • Je hebt technisch inzicht.

Wie zijn we?
Onze vaklieden werken dagelijks in de havens en industriegebieden van Amsterdam, Rotterdam, Noord-Brabant, Moerdijk, Terneuzen en Vlissingen. Onze medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. Wij streven naar langdurige arbeidsrelaties met medewerkers die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Die combinatie noemen wij: flexinuїteit.

Interesse?
- Goede beloning
- Vaste banen met afwisseling
- Opleidingen
- Auto van de zaak

Wil je eerst meer informatie, dan kan! Neem dan contact op met Havenwerk vestiging Vlissingen, via: 0118 – 490 933.
Solliciteren? Stuur je CV naar: solliciteren@havenwerk.nl